Hoofdstuk 8

5K 174 21
                                    

Shawn's POV

"Waarom heb je ons die vip-kaarten gegeven?". Ja, ik vond je een heel bijzonder meisje en ik zou je daarom graag beter leren kennen. "Het zou jammer zijn als jullie dit gemist hadden vind je niet?" "Ja, maar waarom da" "Stel alsjeblieft geen vragen meer". Ze kijkt me geschrokken aan. "Sorry, ik bedoelde het niet zo" "Geeft niet". Het blijft heel lang stil. Het enige wat ik hoor is het krakende geluid van de leren bank. Lucy is moe. Ik zie het aan haar ogen. "Kunnen we wel praten?" Vraagt ze voorzichtig. "Ja, ja tuurlijk"."Ik ben best wel moe" Kreunt ze. "Kom". Ik maak een gebaar dat ze tegen me aan kan komen liggen. Gek genoeg doet ze dit. "Ja waarom niet, ik ben Shawn Mendes" Zeg ik per ongeluk hardop. Ik hoor haar zachtjes lachen. "Jammer voor jou, want voor mij ben je gewoon Shawn die ik op straat heb ontmoet".

Ik leg mijn linkerarm om haar heen. Ze laat haar hoofd rusten op mijn borst. Er gaat een rilling door mijn lichaam heen. "Je bent lekker warm" Mompelt ze zacht. Ik glimlach. Dat komt door jou. Ze pakt mijn rechterhand en houd deze vast als een soort knuffel.

"Lucy wakker worden" "Hmpff" "Ohh je leeft nog" Grap ik. "Zijn we er al Shawn?" "Over een paar minuutjes" "Mooi, dan kan ik nog een paar minuutjes blijven liggen". Ze nestelt zich weer in mijn armen. "Mag ik je mobiel eens?". Ik zie dat ze even twijfelt, maar dan geeft ze me haar mobiel. "Wat is je wachtwoord?" "Ik typ het zelf wel in". Ik kijk haar met een pruillipje aan. "Oke oke, 2209. Doe dat alsjeblieft nooit meer". Ik grinnik even en toets dan de nummers in. "Is dat je verjaardag" "Geen vragen meer vandaag". Ik zet mijn nummer in haar contacten en voeg een notitie toe.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu