Hoofdstuk 3

6.2K 168 18
                                    

Lucy's POV

Eindelijk is het dan zo ver. De dag waar we de hele week naar uit hebben gekeken. Kayleigh heeft me meegenomen in de wereld van Shawn's fangirls. Ik moet eerlijk zeggen dat deze week me niet tegen zat.

Ik krul de haren van Kayleigh, die zich ondertussen druk maakt over van alles en nog wat. Terwijl zij niet kan kiezen uit zeven soorten lipgloss, blijf ik me afvragen of hij ons die kaarten met opzet heeft gegeven. Of was het gewoon omdat hij Kayleigh zo zielig vond? "Help me nou eens Lucy, dit is van levensbelang". Ik zelf ben niet zo van de glossjes, nee ik daarin tegen draag een rood/roze lipliner. "Die paarse". De voorste plukken van haar haar krult ze zelf, zodat ik OOK nog wat tijd krijg om me klaar te maken. Deze dag is immers belangrijker voor Kayleigh. Ze ontmoet vandaag haar idool en dat is niet zomaar iets. Vandaag draagt ze dan ook eindelijk haar zwarte fluwelen laarzen tot over haar knieën. Uitdagend, maar goedgekeurd.

Ik spring in mijn zwarte jeans en trek mijn grijze hoodie over mijn hoofd heen. Ik zet een drie dubbele knoop in de veters van mijn Nike's, zoals ik dat altijd doe en haast me dan naar de badkamer. Mijn diamanten oorbellen in en een hairflip naar links.

"READYY!!" Roep ik vol overtuiging. Waarom ik zou enthousiast ben? Het zijn niet zomaar kaarten, het zijn vip-kaarten. Wat wil zeggen dat we een plekje voor aan het podium kunnen bemachtigen en daarna ook nog met hem op de foto mogen. Tenminste, zoiets heb ik gelezen op wikipedia. Mijn goad Lucy, je lijkt wel een fangirl.

Kayleigh trekt de zwarte bomber aan die ik haar gisteren cadeau heb gedaan en ik mijn spijkerjack. Lets fucking go!

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu