Hoofdstuk 46

3.5K 118 8
                                    

Shawn's POV

We zijn vannacht bij alle jongens blijven slapen. En Kayleigh. Iedereen ligt nog in bed of op de bank. Terwijl ik Lucy's lievelingsontbijt maak, bel ik nog één keer naar het hotel. Gewoon uit voorzorg. Deze dag mag absoluut niet in de soep lopen.

Ik zet het bord pancakes op het aanrecht neer en dans voorzichtig mee op de muziek die aanstaat. "Wat doe jij nou weer zo vroeg op?" Zegt Lucy met een slaperige stem. Ze staat achter me en wrijft wat in haar ogen. "Shit" Mompel ik in mezelf. "Waarom ben jij al wakker?" Vraag ik terwijl ik voor de pancakes ga staan. "Ik miste twee armen om me heen". Ik knik verlegen en blijf staan waar ik sta. Uit het niks begint Lucy zachtjes te lachen. "Ik hoop dat je er genoeg hebt, want ik ga ze met je delen" "Hoe wist je dat?" Zeg ik sip. "Ik heb een neus voor pancakes" Zegt ze lief. Ik loop naar haar toe en sla mijn armen om haar heen. "Fijne Valentijn mijn liefste" Zeg ik waarna ik een kusje op haar haren plant. "Jij ook" Mompelt Lucy. "Heb je nog een danspartner nodig?". Ik begin te lachen. "Heb je dat ook gezien" Zeg ik deels teleurgesteld. "Ik hoop niet dat je een act hebt voorbereid" Lacht ze. We lopen met ons ontbijt naar de bank toe en zetten een film op. Binnen en mum van tijd zijn alle pancakes van het bord verdwenen.

Voor we naar het hotel vertrekken gaan we langs bij mijn ouders. Eigenlijk alleen omdat ik de tassen nog moet inpakken. Cameron en Kayleigh gaan met ons mee. Kayleigh is immers de enige die weet wat een meisje mee neemt voor een weekendje weg. Zoals altijd wordt iedereen met warme armen ontvangen door mijn moeder. Voor ik het weet zitten we aan tafel met een groot glas cola en een schaal koekjes voor onze neus.

"Lucy, heb je het meer hier achter al eens gezien?" Vraagt Cameron plots. Pas als hij haar mee naar buiten neemt begrijp ik dat dit mijn kans is om de tassen in te pakken. "Luister Kayleigh, je moet me nu helpen met het inpakken van Lucy's tassen. We hebben niet veel tijd" "Tassen? Ahw Shawn" "Kom nou maar gewoon". Ik neem haar mee naar mijn kamer en zet een tas op het bed neer. "Shawn" "Hmn?" "Hoe lang gaan jullie weg?" Vraagt ze lachend. "Oh ehm, het weekend". Binnen tien minuten staan er twee dikke tassen op mijn bed. Beide zo vol dat ze bijna openspringen. "Sssshit, haar bikini" Zeg ik gestrest. "Die zit er in, meisjes zijn overal op voorbereid". Kayleigh werpt me een knipoog toe. Beneden hoor ik de achterdeur opengaan. "Nou hup, breng die tassen naar de auto, dan leid ik Lucy af" "Dankje Kayleigh, je bent de beste" Zeg ik nog vlug als ik de trap af ren.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu