Hoofdstuk 40

3.8K 126 24
                                    

Shawn's POV

We betalen bij de chinees en nemen afscheid van elkaar. Lucy gaat met mij mee naar huis en de rest gaat terug naar het vakantiehuisje. We zwaaien nog één keer en stappen dan de truck van Mo in. Lucy draagt mijn jas, omdat ze helemaal verkleumd was. Ik daarin tegen had de zweetdruppels op mijn hoofd staan. Lucy kruipt onder mijn armen en gaat zo tegen me aan liggen. "Ik kan het nog steeds niet geloven" Zegt ze zachtjes. Ik pak haar gezicht vast en kijk recht in haar twinkelende ogen. "Geloof het maar" Zeg ik voor ik een kus op haar mond druk. Zoals altijd gaat er een tinteling door mijn lichaam.

"Shawn ik ben zenuwachtig" "Voor wat baby" "Je ouders en zusje ontmoeten" "Ahw dat is niet nodig. Je kent ze al een beetje en ze zullen je aanspreken alsof ze je al jaren kennen". Ze zucht vaak door de zenuwen. "Ik heb het altijd over je en toch blijven ze elke dag luisteren en herhalen wat voor leuk meisje ze je vinden" "Dat is lief". Eindelijk staat er weer een glimlach op haar gezicht .

Cameron🤝😎

Online
___________________________________

C: Bijna valentijn bro🌹❤ We moeten iets leuks regelen voor Luce en Kay

S: Goed dat je het zegt!!

S: Ontbijt op bed met een roos?

C: Romantisch wel, ik dacht aan een hotel boeken?

S: Ohja, we hebben het er morgen nog wel over🌹

C: Isgoed bro, fijne avond🤗😉

S: 😳😳😳

C: Ik kan nu eindelijk bij Kay liggen😊

S: Hahah ja nou, succes er mee!!

C: Droogkloot

"Shawn kom je?" "Huh? Oh ja sorry". We stappen de auto uit en Lucy loopt al naar de voordeur. Ik til haar koffer op en loop er achter aan. "Thanks Mo!". Hij geeft een knipoog en rijd de straat uit. Zoals gewoonlijk moeten we een aantal minuten wachten voor er open wordt gedaan. Ik sla mijn arm om Lucy heen en geef een kusje op haar haar. "Het komt goed baby" En opnieuw geef ik haar een kusje.

"Shawn lieverd!! Oh mijn god het is Lucy! Kom binnen jongens, alsjeblieft" Zegt mijn moeder gestrest. Verlegen loopt Lucy de woonkamer in. Ik zet haar koffer in de gang en ga naast haar staan. "Wat leuk om je eindelijk eens te ontmoeten, ik ben de moeder van Shawn" Ze geeft Lucy drie kussen op de wang. "Ga lekker zitten schat. Shawn maak jij even wat te drinken dan roep ik de rest even". Mijn moeder loopt naar boven. "Wil je wat drinken lieve Luce" "Doe maar water" Zegt ze giechelend. Ik geef haar een glas water en we nemen plaats op de bank.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu