Hoofdstuk 13

4.6K 163 27
                                    

Shawn's POV

"Hey ehm.. Shawn" "Hey, alles goed?" "Ehm nou het zit zo.. Ik sta bij mijn voordeur zonder sleutels" "Hahaha" "Het is koud buiten" "Welke straat?" "Mildredstreat 47" "Tien minuten". Ik hang op en haast me naar de badkamer. Ik spuit wat parfum in mijn nek. Extra veel en doe dan wat gel in mijn haar. Ik bel Mohammed op om te vragen of hij me kan brengen. Fietsen lijkt onmogelijk als popidool.

Lucy' POV

"Mildredstreat 47" "Tien minuten" En hij hangt op. Wacht komt Shawn mij nu ophalen? Nee joh, wat had je anders verwacht Lucy. Ik heb hem niet voor niets gebeld. Shit dat kan echt niet. Ik heb mijn make-up niet eens gedaan. Om het af te maken draag ik een legging met een oud shirt wat ik ooit op de mannen afdeling heb gekocht.

En harde toeter galmt door de straat heen. Mohammed opent zijn raampje. "Fakkaaa Lucy, alles goed met jou" "Beetje verkleumd" "Stap maar snel in die auto". Ik moet altijd lachen om deze man. "Lucy!!" "S..Shawn". Hij omhelst me heel kort. Waarschijnlijk meer uit bezorgdheid. Ik blijf naar de grond staren in de hoop dat ik dat de rest van de dag kan doen, om mijn gezicht te verbergen. Ik loop achter Shawn aan naar de achterdeur van het busje. "Lady's first" Zegt Shawn terwijl hij de deur voor me openhoud en zijn hand aanbied als ondersteuning. Ook heel moeilijk, een auto instappen. Shawn ploft naast me neer op de achterbank. "Had je plannen vandaag?" Vraag ik zachtjes. "Nee, dus ik denk dat dat betekend dat we er een leuke dag van gaan maken". Ik grinnik zachtjes. "Waar zullen we naar toe gaan?" "Het strand hier achter is heel mooi" "Oke dan, Mo je hoort het. Vandaag wordt het strand" "Ayay captain".

"Er is wat aan de hand?" "N..nee hoezo?" "Je kijkt de hele tijd naar beneden". Vooruit dan, dit hou ik toch niet vol. Ik kijk hem recht in zijn bruine ogen aan. "Wouw, je bent echt een natural beauty" Plaagt hij en toch klinkt het heel oprecht.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu