Hoofdstuk 24

4K 146 13
                                    

Lucy's POV

Samen met Cameron zit ik achter de bank gehurkt, wachtend tot Nash binnenkomt. "Ey, Cam" "Hmn?" "Waar is Shawn?" "Die is bij Nash, mis je hem al?". Ik kijk hem onschuldig aan. "Lucy?" "Ja nou.. hij is wel leuk" "Wel leuk?" "Oke, heel leuk" Lachend staart hij voor zich uit.

"GEFELICITEERD NASSHHHH!!!" Roepen we met z'n allen in koor. Jack G en Jack J schieten party poppers af. "JONGENS DIT IS ZO LIEF". Schreeuwend springen we met zijn allen om hem heen. 

Kayleigh trekt me mee aan mijn arm. "Kun jij het geven? Ik denk dat ik ga huilen als ik nog eens zo dicht bij één van hun sta" "NASH" "Heeyyy Lucy, Kayleigh" "We hebben nog wat voor je". Hij scheurt het cadeaupapier van de chocolade repen af.  "Dat was echt niet nodig, maar ik heb er niks op tegen" "Je bent maar één keer per jaar jarig hè". Nash geeft ons een knuffel, wat maakt dat Kayleigh inderdaad moet huilen. Met mijn ogen kom ik net boven zijn arm uit. "Sorry jongens ik moet even iemand spreken". Ik ga snel achter Shawn aan die naar buiten loopt met een zak hout.

Als ik in de deur opening sta zie ik Shawn een vuurtje stoken met het meisje van de bar. Ik voel de jaloezie al komen. Er schieten honderden gedachtes door mijn hoofd. Zijn ze verliefd? Heb ik gemist dat hij al een vriendin heeft? Zijn ze familie? Zijn ze aan het flirten? Wat moet hij met haar? Kent ze Shawn langer dan ik? Het meisje kijkt me met een arrogant gezicht aan. 'Wow, hé, rustig aan meid' Zeg ik net niet hardop. "Hey Lucy" "Hey" "Jij kunt het wel even afmaken toch?". Het meisje voelt zich duidelijk gekwetst door zijn vraag. Shawn trekt me aan mijn arm mee en zo rennen we het strand op.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu