Hoofdstuk 37

3.5K 138 6
                                    

[VIJF MAANDEN VERDER]

Lucy's POV

Het is eindlijk vakantie. Ik heb mijn examens gehaald en zo ook Kayleigh. We hebben gister te horen gekregen dat we samen op vakantie gaan. Een soort 'gefeliciteerd' cadeau van Kayleigh's moeder. Een groot deel van de magcon groep ontmoeten we morgen op het vliegveld. Die gaan ook mee. Het is nog een verrassing waar we naar toe gaan. Ik heb daarom ook besloten dat ik niet op de tickets kijk.

Het album van Shawn is nu net een paar weken uit. Ik ben ontzettend blij dat hij het nummer 'Mercy' tot stand heeft gebracht. Ik ben zo trots op hem. We hebben nog steeds elke dag contact, maar het wordt ook elke dag wat moeilijker.

"Ready?". Ik schrik op uit mijn gedachtes. "Helemaal" Zeg ik in mijn overdreven vrolijke bui. We laden alle koffers in de kofferbak van de taxi. Wat best logisch is ook. De taxi doet me denken aan de truck die Mo bestuurde.

Shawn❤

Online
___________________________________

L: We gaan over een paar minuten vliegen :)

S: Weet je al waar je heen gaat?

L: Ik heb nog geen idee

L: Wanneer is je concert?

S: Overmorgen :))

S: Ik mis je baby

L: Ik jou ook ❤

S: Goeie vlucht ❤

"Oeehhh" Zegt Nash hard. "Sttt het hele vliegtuig luistert mee gek". Hij drukt op het puntje van mijn neus en gaat dan onderuitgezakt op zijn stoel zitten. We zitten helemaal voorin en zoals altijd zit ik bij het raampje. Nash zit naast me en naast Nash zit een jonge vrouw.

"Ik wilde me echt inhouden, maar jij bent toch Nash Grier?" Zegt de vrouw plots. Ik krab in mijn nek, alsof ik jeuk heb, en staar naar de vrouw. "Ja haha.. dat ben ik" "Zou je alsjeblieft op de foto willen?" "Natuurlijk". De vrouw neemt wat foto's met Nash terwijl ik toekijk. 

Ik bekijk een video op Youtube. Het is een intervieuw met Shawn bij de Ellen show. Iedereen wil meer weten over zijn nummer 'Never be alone'. Ze verdenken hem van een relatie. Ik weet wel beter. Ik snap volkomen dat hij het geheim wilt houden. "Lucy moet je horen"  Nash drukt zijn linker oordopje in mijn oor en zet zijn muziek hard aan. "Ha ha ha" "Just remember that we lay under the same stars" Zingt hij vals. "Leuk.. Nash" Zeg ik met een sarcastische blik.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu