Hoofdstuk 38

3.6K 126 22
                                    

[TWEE DAGEN LATER]

Lucy's POV

We zijn in een of andere vage streek in Canada beland. Het is er heel groen. Iets dat me doet denken aan de wandelingen door de natuur met Shawn.

"WAKKER WORDENNN!!!" Roepen Nash en Cameron in koor als ze de kamer binnenstormen. Kayleigh maakt alleen wat kreun geluiden en trekt het deken over haar hoofd heen. Nash zingt vrolijk, maar ook heel vals één van zijn lievelingsnummers. Ik til mijn kussen op mijn gezicht en blijf zo liggen tot hij is uitgezongen. "Goeiemorgen jongens" Mompel ik terwijl ik mezelf omhoog hijs. "We hebben ontbijt op bed voor jullie gemaakt" "Dankje schat" Zegt Kayleigh met een zware ochtendstem tegen Cameron. "Daar staat wel tegenover dat jullie over twee uur klaar staan bij de auto" "Deal" Mompel ik tijdens het eten van een croisantje.

"Wat is er over twee uur?" Vraagt Kayleigh als ze ook begint aan haar ontbijt. "We moeten bij de auto wachten" "Ohja" "Waar gaan we heen?". Ze tilt haar schouders op en propt een ei in haar mond.

Binnen een half uur maak ik mezelf klaar voor de trip. Ik heb nog steeds geen idee wat we gaan doen, maar ik heb het gevoel dat Kayleigh er meer van weet. "Beetje zin in Luce?" Vraagt Jack J als hij de auto deur voor me opent. "Als ik dat wist".

Onderweg stoppen we een stuk of vier keer om te plassen, eten en te drinken. "Zijn we er al bijna?" Vraag ik verveeld. Niemand geeft antwoord op mijn vraag. "Ik moet pissen" Schreeuwt Matthew. "Verdomme zijn jullie dan nooit uitgepist?" Zegt ik geïrriteerd. "Sorry Lucy" Zegt ongeveer iedereen in de auto. We stoppen nu voor de vijfde keer langs de weg. Een stuk of drie rennen de auto uit en lopen naar de bomen toe. Kayleigh trekt me dichter naar haar toe en fluisterd "We zijn er bijna".

Ik loop achteraan de groep het grasveld op. En staan allemaal hekken met linten er aan vast geknoopt. Cameron pakt mijn hand vast en trekt me mee. We staan bijna helemaal vooraan een podium. Wat doen we hier?

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu