Hoofdstuk 50

3.4K 128 20
                                    

Lucy's POV

Shawn gaat wat meer overeind zitten en ik vouw mijn benen over elkaar. Je kunt het kleermakerszit noemen. Shawn gaat langzaam met zijn handen over mijn arm heen en laat deze zo naar mijn nek toe gaan. Ik hou zijn middel stevig vast en wacht op de kus die er gaat komen. 

Ik laat me leiden door zijn lippen. Het puntje van zijn tong die langzaam de onderkant van mijn lip raakt, geeft me een overweldigend gevoel. Mijn handen strelen zijn wangen en gaan af en toe door zijn klamme haren heen. Zijn lippen staan gebrand in mijn nek en op nog zo veel meer plekken. "Ik". Een nieuwe kus waarin ik verstrikt raak. "Ik hou van je" Mompel ik. Zijn handen glijden over mijn rug en halen een plukje haar weg uit mijn gezicht. "Ik van jou" Een kusje in mijn nek volgt. "Zo veel" Mompelt Shawn er achter aan. Zo houden we ons nog zeker een uur bezig.

Ik graai in mijn tas en gooi de kledingstukken één voor één op het bed. 'Zit er dan helemaal niets in wat nog een beetje beschaaft is?' Zucht ik in mezelf. Ik vis er een zachtroze jurkje van satijn uit. Hij is vrij recht en aan de bovenkant gedetailleerd met een zwart kanten randje. Omdat het decolleté me toch iets te laag is, doe ik er een wit shirt onder aan. Ik haal mijn haren uit mijn knot en laat ze warrig over mijn schouders hangen. Ik ben benieuwd wat Shawn hier van vindt.

"Shawn ik ben klaar". Hij staat op uit de stoel en gaat voor me staan. Hij pakt mijn beide handen vast en laat zijn ogen over me heen vallen. "Je ziet er geweldig uit baby, zoals altijd". Shawn duwt mijn handen wat naar achter en begint als een kip zonder kop te dansen. "Deze had ik nog van je tegoed" Zegt hij met een knipoog. Ik draai wat rondjes en volg zijn salsa moves. Hijgend laat ik me in zijn armen vallen. Shawn drukt een kus op mijn mond en vervolgens op mijn voorhoofd. "Tijd om te gaan beautiful". Daar gaan die kriebels weer.

Shawn parkeert de auto midden op het strand en daar stappen we uit. "Maken we een strandwandeling?" Vraag ik nieuwsgierig. "Soort van". Shawn slaat zijn arm om me heen en zo lopen we het strand op. Bij het eerste beste café stoppen we. Ik kan niet meer zeggen dan dat het er ontzettend kill en ongezellig uitziet. "Één warme chocomel alstublieft, met slagroom trouwens" Zegt Shawn tegen de barman. "Lucy, ik moet even wat doen. Wil je hier alsjeblieft op me wachten?" "Is goed, denk ik" Zeg ik twijfelend als ik alle oude mannen om me heen aan de alcohol zie zitten. "Als er iets is bel je me meteen hè?". Ik hou van zijn bezorgdheid. "Ik red me wel, met die chocomel" "Oké dan" Shawn geeft een kusje op mijn hoofd en loopt in een versnelde pas naar buiten.

Ik weet dat al die mannen naar me kijken. Niet gek ook als ik hier als enige meisje zit. "Mag ik jou trakteren op een biertje schat". Geschrokken draai ik me om. Er staat een oude man naast me. In feiten bijna op me. Hij heeft een dikke buik en zijn baard is scheef geknipt. Ik stap van mijn barkruk af, maar als ik me omdraai staat er weer iemand naast me. Met klamme handen blijf ik staan. Ik staar voor me uit naar de bar, in de hoop dat iedereen me met rust laat. "Wijntje dan maar?" Zegt de man hikkend. "Nee" Zeg ik binnensmonds. Iemand pakt mijn haren vast en gaat er met zijn handen doorheen. Als een soort borstel voel ik de grote vingers over mijn hoofd heen gaan. Een andere hand glijd over mijn heup. Ik krijg het enorm benauwd. Voorzichtig ontgrendel ik mijn mobiel en druk ik op SMS.

"Mooi mobieltje, is dat alweer de nieuwste?" Zegt iemand die mijn mobiel met een ruk uit mijn handen trekt. Voorzichtig knik ik. 

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu