Hoofdstuk 16

4.5K 144 30
                                    

Lucy's POV

"Zullen we terug lopen, het is best al laat". Ik knik en ga naast Shawn lopen. Hij legt zijn hand op die van mij en we wikkelen onze vingers in elkaar. "Moet ik je naar huis brengen". Ik haal mijn schouders op. "Je kunt ook mee naar het hotel" "Kan dat zomaar?" "Natuurlijk". Ik lach verlegen. Shawn bijt op zijn onderlip en staart naar de grond. Altijd zo verleidelijk dat trekje. "Dat is dan geregeld" Mompelt hij.

Shawn's POV

Ik stop de pas in de muur en alle lichten van de hotelkamer springen aan. Lucy loopt de kamer binnen. "Wow" Is het enige wat uit haar mond komt. "Ja, het is behoorlijk luxe" Zeg ik als ik op het bed neerplof. Lucy komt naast me liggen. "Mis je dan niet veel als je op tour bent?" "Mijn familie natuurlijk, maar we bellen regelmatig. Oh en mijn bed. Ik vind het vreselijk om in op van die harde bedden te slapen" "Haha daar kan ik me wel iets bij voorstellen" "Wil je douchen?" "Hmn ja graag". Ze gaat overeind zitten en haalt haar haren uit de knot. Ze is echt prachtig. "Kan ik misschien wat kleding lenen" "Ik zal wat voor je neerleggen" "Dankje".

Lucy's POV

Ik laat het water over mijn lichaam stromen. Er staan twee flessen shampoo. Ééntje van het hotel en de andere zal van Shawn zelf zijn. Ik pak zijn shampoo en doe een klodder in mijn haren. Het ruikt heerlijk, maar wel een beetje naar jongens. De enige handdoek die ik zie, is een gebruikte handdoek die op de kachel hangt. Ik besluit deze te gebruiken. "Shawn?" "Het ligt voor je deur". Ik steek mijn hoofd achter de deur vandaan. "Ah dankje" Zeg ik en vlug pak de kleding van de grond. Het is een wit shirt wat tot net over mijn billen valt. Er zit niks anders op dan deze aan te trekken.. Ik Stop mijn natte haren in een knot en gooi de handdoek weer over de kachel heen.

"De badkamer is vrij". Shawn mompelt wat terug en leest de laatste bladzijde van zijn boek uit. "Wat lees je?" Vraag ik terwijl ik de kamer nog eens goed bekijk. "Harry Potter" "Oh leuk" "Hmh" "Dat zal ik opvatten als een 'ja' " Lach ik. "Doe da...". Shawn stopt met praten.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu