Hoofdstuk 36

3.6K 130 24
                                    

Shawn's POV

Zoals beloofd wenst Lucy me elke avond een goeie nachtrust toe. We hebben al een aantal keer gefacetimed. Zo heeft ze mijn familie alvast ontmoet. De brief die ze heeft geschreven heb ik altijd bij me. Gewoon in mijn kontzak. Haar tekening staat ingelijst op mijn nachtkastje. Echt ongeloofelijk goed.

Ik ben bang dat Lucy in de tijd dat ik weg ben verliefd wordt op een ander. Ik weet ook wel, we hebben een belofte, maar verliefd wordt je gewoon. Misschien is er iemand die haar de aandacht kan geven die ze nu van mij niet krijgt. Ik doe mijn best, maar ik weet dat alles anders kan lopen dan geplant. "Shawn?" "Huh, ja mam?" "Je moet schrijven aan je album, weet je nog?" "Ik ben zo moeee". Mijn moeder zet een glas water op mijn bureau en komt dan naast me op bed zitten. "Hoe gaat het met je?" "Goed met jou?" "Shawn ik meen het, hoe gaat het tussen jou en Lucy". Ik haal mijn schouders op. "Het is anders dan ik me had voorgesteld" "En dat is volkomen logisch" Zegt ze sussend terwijl ze over mijn rug blijft aaien. "Ik mis haar zo en ik ben tergelijkertijd ook zo bang dat ze iemand anders ontmoet" "Oh lieverd toch, die Lucy lijkt me een meisje die zich aan haar woord houd". Ze geeft een kus op mijn hoofd en loopt naar de deur. "Succes" "Dankje". Ik schuif aan mijn bureau en begin met schrijven. Ondertussen speel ik wat akkoorden op mijn gitaar.

In de avond probeer ik Lucy te bereiken, maar ze neemt niet op. Ik besluit haar een bericht te sturen. Net iets langer dan normaal.

Lucy❤

Laatst gezien om 21:38
___________________________________

S: Hey baby, hoe is het daar? Gaat het goed met alle proefexamens? Ik heb gister een extra nummer uitgebracht. Ik ben benieuwd wat je er van vind. Ik mis je ontzettend, weltrusten Lucy❤

L: Never be alone hmn? Even mooi als jij. Waar gaat het precies over? :p Ja het gaat goed op school, oefenexamens zijn lastig, maar we komen er wel. Slaap zacht lieve lieve Shawn❤

Ik stop mijn mobiel in de oplader en zet hem uit. Hoe lang hou ik dit nog vol?

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu