Hoofdstuk 29

4.1K 137 14
                                    

Shawn's POV

Ik spring in mijn zwarte broek en neem ondertussen mijn mobiel op. "Hey Cam" Zeg ik stuntelend. "Moet je horen wat er zojuist is gebeurd" "Ik eerst, ik zag Lucy naakt" "Serieus?" "Nou ja, het was eigenlijk meer de beslagen ramen" "Haha jij komt er wel, we hebben straks een soort dubbeldate" "Ik volg het even niet" "Jij zag Lucy haar silhouet en ik ga het je nog sterker vertellen" Van schrik laat ik mijn mobiel bijna vallen. "Nee!? JIJ? MET WIE!??" "Kayleigh eigenlijk" "Wat? En Lucy is daar oké mee?".

"Waar ben ik oké mee?" Geschrokken draai ik me om en probeer mijn broek nog wat voor mijn onderbroek te trekken. "Calvin Klein, die heb je me al vaak genoeg laten zien vandaag". Ik druk het gesprek met Cameron weg en trek mijn broek omhoog. Ik voel hoe mijn wangen langzaam roder worden. Ze komt naast me staan, voor de wasbak. "Mag ik?". Ik stap opzij en kijk toe hoe ze haar haren doet. "Wat kijk je" Zeg ik lachend als ik haar via de spiegel naar mijn bovenlijf zie kijken. Ze lacht verlegen, waardoor haar kuiltjes weer verschijnen. Ze staan haar zo schattig. Ik doe wat gel in mijn haar en spuit vijf keer in mijn parfumflesje. Ik stuntel met de knoopjes van mijn blouse. Lachend komt Lucy voor me staan en maakt de knoopjes dicht. "Je ziet er leuk uit" Zegt ze verlegen. "Jij nog tien keer zo mooi" Antwoord ik met een knipoog.

"We moeten over een uur in de stad zijn" Zegt Lucy als ik de kamer binnenloop. "Cam zei zoiets ja". Ik plof naast haar op de bank neer. "Als in.. Een dubbeldate?" "Als in, gewoon omdat we trek hebben" Zegt ze lachend. 

Ik streel met mijn hand haar wangen. "Hebben we nu iets?" Vraagt ze zachtjes. "Als jij dat wilt". Ik bijt zachtjes op mijn onderlip om de zenuwen te onderdrukken. "Dat is verleidelijk" "Maak gebruik van de verleiding" Zeg ik glimlachend. Haar handen glijden naar mijn nek. Langzaam brengt ze haar gezicht dichter naar die van mij. Haar warme lippen vloeien over die van mij. Met het puntje van mijn tong ga ik langs haar onderlip. Langzaam trek ik Lucy op mijn schoot. Ik blijf haar wangen strelen. "Shawn ik hou van je" "Ik nog veel meer van jou lieve Lucy" Mompelen we tussen het zoenen door.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu