Hoofdstuk 39

3.4K 130 29
                                    

Lucy' POV

Het hele veld is inmiddels gevuld met tienermeisjes. We staan tussen iedereen in gepropt. "Hoi allemaal, bedankt dat jullie zijn gekomen vandaag. Dit is.. Mercy". Ik schrik me rot als ik Shawn op het podium zie staan. "KAYY!? CAM!!???" Meer komt er niet uit mijn mond. "VERRASSING" Schreeuwt Kayleigh nadat ze een kus op mijn wang drukt.

"AFTERTASTE!". Het is al weer schemerig buiten en iedereen zet de flits op zijn mobiel aan. Zo zwaait iedereen met zijn handen door de lucht. Dit is fantastisch. Ik knijp in Kayleigh's hand, zoals ze dat bij mij deed bij zijn eerste concert. We schreeuwen hard mee met het nummer. Iets wat ineens vrij goed klinkt met zo'n hele groep van zingende meisjes.

"Ik wil graag afsluiten met mijn favoriet; Never be alone. Ik heb dit nummer voor een speciaal iemand geschreven. Iemand die ik ontzettend mis, maar waarvan ik weet dat ze altijd bij me is. Never be alone!". Met tranen in mijn ogen en rode wangen staar ik naar Shawn.

Als het nummer af is schreeuw ik zo hard mogelijk. Zou Shawn weten dat ik hier ben? Volgens mij heeft hij me niet gezien. "Dank jullie wel, jullie waren geweldig. Dankjewel Canada!! Ik hou van jullie" Schreeuwt Shawn voor hij het podium verlaat. Nash komt naast me staan. "We hebben onze eigen vip-kaarten gemaakt. Alleen wij hebben die. Ga je mee?". Ik spring op zijn rug en laat me leiden naar de jongen die mijn hart weer laat bonken als een idioot.

De hele groep stormt een backstage ruimte binnen. Ze springen allemaal om Shawn heen. Ik sta nog als een zoutzak bij de deur. Ik kan het niet helpen. Ik jank als een fangirl en kan me niet verroeren door alle gevoelens die over me heen komen. "LUCY". Ik ren naar Shawn, wat er ontzettend lomp uit moet zien, en spring in zijn armen. Ik gooi mijn benen om zijn middel en knuffel hem helemaal fijn. Mijn tranen blijven maar stromen. Ze vallen in zijn nek. "Lucy.. i.. ik" Meer zegt Shawn niet. Hij zet me neer en laat ook een traan over zijn wang rollen. "Ik heb je zo gemi.." "Weet ik" Onderbreek ik hem. Ik druk mijn lippen op die van hem. Vaag hoor ik iedereen om ons heen gillen en schreeuwen. Als onze zoen ophoud fluistert Shawn in mijn oor "Ik hou zo ontzettend veel van jou. Ik kan het niet eens uitleggen".

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu