Hoofdstuk 21

4.3K 141 21
                                    

Shawn's POV

Lucy staat verderop met Cameron te praten. Wouw wat is zij een fantastisch meisje. Spijbelen had ik zeker niet achter haar gezocht, maar het heeft wel iets. "Yo Shawn, ik denk dat het tijd is afscheid te nemen van je meisje" Zegt Cameron plagend terwijl hij tegen mijn schouder aan slaat. Ik laat hem een sarcastische lach zien en loop dan naar Lucy. Die daar op me wacht als een braaf hondje. "Hey" Zeg ik zachtjes. "Hay" "Ik hoop dat je het leuk vond" "Het was het spijbelen zeker waard" Zegt ze lachend. Ongemakkelijk staar ik naar haar schoenen. Met mijn handen pluk ik aan de onderkant van mijn shirt. "Ik hoop dat ik je snel weer zie". Ik knik en trek haar in een knuffel. We blijven een lange tijd op deze manier staan. "Lucy kom, anders komen we ook nog te laat bij Wiskunde". Ik geef Lucy een knikje en zwaai dan naar haar. Giechelend rennen ze de straat uit. 

"Shawn" "Ja?" "Ik ben voor het eerst 100 procent zeker over iets. Jij bent verliefd" Zegt Cameron met een brede grijns op zijn gezicht. Hij slaat een arm om mijn schouders heen. "Ik denk niet dat Lucy mij leuk vindt" Zucht ik. "Er is maar één manier om daar achter te komen". We stappen een grote taxi bus in en rijden naar het hotel waar ik overnacht.

Lucy's POV

Kayleigh duwt een propje papier onder mijn neus. Ik gooi het tegen haar hoofd aan. Onze Frans docent raapt het van de grond op. Kayleigh kijkt me boos aan. "Hoe wist ik nou dat er wat op stond" Sis ik. "Jij bent verliefd" Leest de docent voor. "Kan dat ook in het Frans dames" "Vous ê êtes amoureux" Zeg ik. "Handig hè, zo'n mobiel met translate mevrouw Howard". Ik zucht overdreven hard en gooi mijn mobiel in mijn tas. "Bedankt Kay" Zegt ik geïrriteerd. Lachend geeft ze me een knipoog.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu