Hoofdstuk 33

3.8K 131 12
                                    

Lucy's POV

Vanochtend ben ik de tent uitgeslopen en met de metro naar huis gegaan. Shawn vertrekt vanmiddag met het vliegtuig. Ik dacht dat het beter was om op deze manier afscheid te nemen. Ik denk niet dat ik het aankan om hem uit te zwaaien op het vliegveld. Ik druk de deurbel van Kayleigh's huis in. "Goeiemorgen... Lucy?" "Hey" Zeg ik zachtjes als Cameron de deur voor me opent in zijn blote bast. Ik loop onder zijn arm wat tegen de muur aan leunt door, naar de woonkamer. "Wat doe jij hier?" "Is Kayleigh hier?". Hij haalt zijn schouders op. "Ik moet gewoon even met iemand praten" Zeg ik plots huilend. "Hé, kom eens". Cameron geeft me een knuffel. Mijn tranen vallen één voor één op zijn borst. "Sorry" "Het is oké, het komt allemaal goed". Ik maak me los uit zijn armen. "Ik weet het niet Cam.. ik weet het niet" "Maar ik wel" Zegt een zachte stem. Kayleigh slaat haar arm om mijn schouder heen en ik laat mijn hoofd op haar schouder vallen. "Ik denk dat we hem met z'n allen moeten uitzwaaien, gewoon met de hele groep" "Nee, nee dat kan ik echt niet Kay" "Ik ben toch bij je, er kan niks fout gaan". Ik staar naar mijn handen waar ik gekke bewegingen mee maak. "Oke dan" Mompel ik tussen mijn tranen door.

Ik zit aan Kayleigh's bureau en maak mijn tekening van Shawn af. "Hey schat, ik heb wat te drinken voor je" "Dankje, Kay.." "Ja?" "Is het stom als ik een brief schrijf?" "Neee.... Dat is het mooiste cadeau wat je hem mee kunt geven". Ik knik een haal een kladblok tevoorschijn. 

Lieve Shawn,

Sinds de dag dat je mijn hand vast had op straat wist ik het, dat je bijzonder was. Dat je nou toevallig ook fantastisch kon zingen.. en wereldbekend was.. 

Ondanks het verdriet ben ik blij hoe de afgelopen weken zijn verlopen. Je moet terug en misschien is het maar beter ook. Ik moet hard aan mijn examen werken dit jaar en je zou me meer dan afleiden. 

Ik hoop dat je je familie over mij vertelt. Ik zou ze zo graag willen leren kennen. Doe ze alsjeblieft de groetjes van me. 

Ik ben benieuwd wat je van je nieuwe album kunt maken. Ik had als suggestie; Mercy (ik zag het ergens op een poster langs de weg staan). 

Wat je vannacht hebt gedaan was fantastisch! Ik ga die dingen zo erg missen. De uitjes, grapjes, knuffels, complimenten, kusjes. Jou

Ik hoop dat je elke dag aan me zult denken, want ik zal het doen. En volhouden.

Ik hou zielsveel van je,

Liefs Lucy

"LUCY WE GAAANNN!! KOM JE??"

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu