Hoofdstuk 26

4K 134 11
                                    

Lucy's POV

We lopen terug naar het feest van Nash. Shawn heeft mijn hand stevig vast. Het is inmiddels al weer pikkedonker buiten. Het is alleen de zee, sterren en Shawn. "Lucy". Shawn stopt met lopen. Tussen zijn wenkbrauwen ontstaat een frons. Die serieuze blik maakt hem sexy. "Ik hou van je" Zegt hij zachtjes terwijl hij mijn wangen streelt. Ik geef hem een kusje op zijn wang en fluister in zijn rechteroor "Ik ook van jou".

Als we het café binnenlopen word ik overvallen door de lucht van alcohol. "Ik ga even naar Kayleigh". Shawn knikt lief en loopt zelf ook naar zijn vrienden toe. "Ka.." Mijn mond valt open. "Lucy!" Zegt Kayleigh geschrokken als ze zich omdraait. Ik maak een gebaar dat ze zo snel mogelijk naar het toilet moet komen. Met een brede grijns op mijn gezicht loop ik weg. Ik schud het zand uit mijn haren en stop het dan in een knot. Met een verhit gezicht komt Kayleigh binnenlopen. Ze doet de deur achter zich op slot. Ik leun tegen de muur aan en blijf haar aanstaren. "Het gebeurde gewoon". Lachend kijk ik haar aan. Ik raap een verloren lippenstift van de grond af en schrijf in blokletters 'Kayleigh ❤ Cameron' op de spiegel. De kleur heeft iets weg van Kayleigh's nagellak. Hoerenrood om precies te zijn. "Wow Lucy" "Wat is er?" "Ik heb jou nog nooit zo gezien.. Heb jij?...". Lachend staar ik naar ons spiegelbeeld. "JE HEBT MET SHAWN GEZOEND" "SJJJ". Ik leg mijn vinger op haar lippen. "Jij hebt Cameron gezoend" Zeg ik grijnzend. Met twinkelende ogen kijkt ze me aan. Ik trek haar in een knuffel. Wat een geweldige avond! 

Het is half 3 in de ochtend en iedereen danst zich nog helemaal rot. Kayleigh en ik zijn op vrijwel iedereen na niet helemaal bezopen, maar aangeschoten is ze wel. Ik bel Shawn in de hoop dat hij opneemt. Ik heb hem al anderhalf uur niet gezien en heb me ook aardig verveeld in deze tijd.  


Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu