TANITIM

23.6K 379 19
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


***Hastalıklı bir aşkın anatomisi***

Onun aradığı yalnızca ve yalnızca AŞK'tı. Nereden bilebilirdi ki aşkı buldum dediği anda cennetin huzur dolu bahçelerinden acımasızca sürüklenerek cehenneme götürüleceğini... Sevdiği tarafından en ağır biçimde aldatıldığını adım adım öğrenen Birce'nin aşktan vazgeçip huzuru arama çabalarını okuyacaksınız.

Onların hikâyesi en başından belliydi. Seven bir kız Birce, deli divane ona âşık bir genç adam Barkın. Kusursuz hikâyede muazzam bir aşk hikâyesi... (Mİ ACABA?)

Hayatta hiç kimse ve hiçbir şey dört dörtlük değildi. Kusursuz başlayan ya da öyle gözüken her şey ve herkes vakti geldiği gün gerçekler ile yüzleşmek zorundadır. Peki, kusursuz sandığımız hayatlar ve karakterlerimiz gerçekler ile nasıl, nerede ve ne şekilde karşılaşacak. Ve bu masal kimin için mutlu, kimin için kötü son ile bitecek.

Olmaz denenleri oldurabilecekler mi? Ayrılan yollar kaderin cilvesi ile tekrar birleşecek mi? Yoksa her hayat kendi yollarını mı çizecek. Merak ediyor musunuz? Pek Çok yakında...

"Bazı aşklar hata kabul etmez. Bazı hatalar asla affedilmez."

"Atılmayan tokadım, alınmayan intikamım, geçmişte kapanmayan hesabım var. Geçmişimi kapatmadan geleceğime bakamam, seni hayatıma misafir edemem. Aşkı hak seni kendime helal göremem. Aşk benim hakkım diyebilmem için öncelikle hak etmem gerek."

"Çilemi geçmişim içinde doldururken, hayatım sana doğru fark etmeden akıyormuş."

"Atılacak bir tokat, alınacak bir intikam, geçmişte kapanmayı bekleyen bir hesabım var." Dedi Birce...

"Affettiğinde Birce, affettiğinde hesabın kapanacak. Affetmeyi dene."

***UgurluAY***

***UgurluAY***

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Aşk Benim Hakkım# TAMAMLANDI#Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin