19.BÖLÜM

4.4K 319 3
                                    

"Emre, öldüreceksin adamı bıraksana." Diye haykırarak onu durdurmaya çalıştı.

"Gülce." Dedi hayretler içinde eli havada asılı kaldı. "Senin ne işin var burada?" Diye devam etti. Gülce güçlükle de olsa Emre'yi omuzlarından sarsarak Barkın'ın üzerinden aldı. "Acaba evim burası olduğu için burada işim olabilir mi?" dedi unutmuş olduğu bir gerçeği onun farkına varması için.

Nefes nefese kalan adam elinin tersi ile alnını sildi ve yerde kanlar içimde yatan adama ter ters baktı. Gülce hiç istemese de Barkın'ı da tutup yavaşça düştüğü yerden kaldırmaya çalıştı. Elinde olsa Emre'yi onun üzerinden almaz üstüne bir yumruk da kendisi savururdu. Ama işte gecenin bir körü evlerinin arka bahçesinde iki adamın birbirine girmesi, polislik olması meraklı mahalle halkı tarafından pek de hoş karşılanacak bir durum değildi. Her şeyi geçse de dedikoduda çığır açmış üçüz halaları olaya dâhil olursa bu iş Birce için nikâh salonunda biterdi. Neyse ki Gülce ileri görüşlü bir kızdı ve olaya çok geç olmadan hemen müdahale etti.

"Kalk sende çek git buradan." Diyerek Barkın'ı yerden güçlükle kaldırdı.

Elindeki yüzündeki kanları temizlemeye çalışan adam hala arsızca "Birce benim olacak ve sen sadece seyirci kalacaksın." Diye pis pis sırıttı.

"Sen hala konuşuyor musun ulan? Sana canınla ödersin demedim mi ben?" diye adamın üzerine ardıldı.

Gülce bıkkınlıkla "Emre." Diye araya girerek onu durdurdu.

"Ne o, Birce'nin ardından şimdi de Gülce ne derse onu mu yapmaya başladın?" Onun bu mide bulandırıcı sözlerine tahammül edemeyen ikiliden Emre "Ulan seni öldürürüm." Diye tam bir adım atmıştı ki kızın onu göğsünden geriye doğru ittirmesiyle duraladı. "Emre, yeter artık bir dur. Görmüyor musun damarına basmaya çalışıyor. Haklıyken haksız duruma düşeceksin." Diye kısık sesle durması için onu ikaz etti. Onun ne demek istediğini anlayan adam sakinleşmeye çalışarak bir elini beline yerleştirip diğer eliyle yüzünü sıvazladı. Gülce öldürücü bakışlarla midesini bulandıran Barkın'a yandan ölümcül tehlikeli bir bakış attı. Ve ışık hızıyla Emre'nin şaşkın bakışları altında Barkın'ın yakalarına sertçe yapıştı ve onu bulunduğu yerde sarsmaya başladı.

"Oğlum zaten sana ayar oluyorum. Hala benim elimden çıkmış bir ölümü tatmadıysan bu Birce'in yüzünden. O kız, yani benim kardeşim senin pis takıntılarına, adına aşk dediğin hastalıklı ilişkiye kurban olmayacak. Sizin ilişkinizin en başından bu yana zararlı bir ilişkiydi. Allah şahidimdir ki hani olmaz ya Birce yanılır da sana dönerse sizi ayırmak için elimden ne gelirse yaparım. Diyorsun ya o benim olacak, ben de sana diyorum ki iki cihan bir araya gelse dünyaları o kızın önüne sersen pişmanlıktan gebersen de ben de sana o kızı yar etmem. Kardeşimi senin pis hayallerin içinde meze etmem. Senin gibi bir adamla bu saatten sonra adını andırmam. Duydun beni Barkın Efendi sana bizim aileden verilecek bir kız yok." Dedi tükürürcesine.

"Buna sen mi karar vereceksin Gülce, daha önce karışabildin mi de şimdi karışacağını zannediyorsun. Birce beni affedecek ve siz ikiniz sadece seyirci kalacaksınız."

"Göreceğiz Barkın Efendi, yaptıklarını bu kadar basite indirgemen aslında Birce'yi hiç tanımamış olduğunu gösteriyor." Derken onun yakalarını nazik bir şekilde düzeltti. Sanki omuzlarından toz silkeler gibi eliyle hayali toz zerrelerini kovalıyordu. Onun bu gülümsemesi ve birden nezaket kumkumasına dönüşmesi Barkın'ın gergin olan sinirlerini daha fazla bozsa da bozuntuya vermemeye çalıştı. Üzerini başını silkeleyip "Göreceğiz, daha doğrusu göreceksiniz." Dedi ve yavaş adımlarla oradan arkasına bile bakmadan gitti.

Emre sakinleşmeye çalışıyor bunun içinde bahçe içinde bir ileri bir geri volta atıyordu. Barkın'ın gitmesinin ardından birden adımlarını eve doğru yönlendirdi. Onun bu ani hareketine şaşıran kız ardından koşarak önüne aşılmaz bir duvar gibi dikildi.

Aşk Benim Hakkım# TAMAMLANDI#Where stories live. Discover now