Κεφαλαιο 2ο

9.7K 524 78
                                    

"Τι ωρα θα βγεις;" Τον ρωταω απο το δωματιο μου και αυτος ερχεται στο δικο μου.

"Ε νομιζω ειπαμε με τον Κωστη κατα της 9" Μου απανταει και εγω τον κοιταω ενω βαζω μια τουφα μαλλια πισω απο το αυτι μου.

"Κωστη;" Λεω απορημενη και τον κοιταω. Νομιζω εχω κοκκινισει ΤΟΣΟ πολυ!!!

"Χαχαχα!! Ο κολλητος μου, δηλαδι τι κολλητος; Στον γαμο τον γνωρησα και σε σχεση με αλλους φιλους, τους οποιος δεν εχω, ειναι κολλητος μου" Προσθετει και με αφηνει να τον κοιταζω.

Το κουδουνι χτυπαει και εγω αρχιζω να φοραω το μπουφαν μου και τα παπουτσια μου.

"Α βλεπω εσεις νωρις θα βγητε" Λεει ο Δημος και με κοιταει με τα πρασινα ματια του. Αλλα σιγα μωρε συνηθισμενα πρασινα ματια, του Κωστη ειναι μπλε!!!!! Και ναι... Ο Κωστης ειναι το crush οπως τον λεει η Δαναη! Τοσο χαζη ειναι που συνεχεια χρεισιμοποιει αγγλικες λεξεις. Εχει ιδιαιτερο χαρακτηρα γιαυτο την αγαπαω... ΛΙΓΟ!!!

"Δαναηηη!!! Ανοιξε στην Μαντα!" Της φωναζω απο το δωματιο και αρχιζω να καταιβενω. Μολις καταιβενω βλεοω μπροστα μου τον Κωστη να με κοιταει και φτιαχνω το φορεμα μου αφου κοιταω το πατωμα.

"Γεια σου Ιωαννα!! Εισαι πολυ ομορφη" Λεει και με προσπερναει. Ναι σιγα μην το εννοουσε το βοδι!! Απλα για να μην του μιλησω το εκανε. Τελος παντων το προσπερναω!

"Αστον κοριτσι μου! Εσυ εισαι θεα! Μην τον ακους! Ενιγουεϊ σε λιγο η Μαντα θα ειναι εδω να εχεις το νου σου εγω παω πανω στον Λουκα!" Πιανει το κεφαλι της και αφου περνει ενα ντεπον ανεβαινει τις σκαλες τρεχοντας. Δεν θα εχουμε καλα συμπερασματα! Ειναι αδερφιαααα!!!!!

Το κουδουνι χτυπαει και εγω τρεχω να το ανοιξω.

"Μου ειπε πως ειμαι ομορφη" Λεω χωρις να προλαβει να μπει μεσα καλα καλα δηλαδι!

"Οντως εισαι καλε" Η Μαντα ειναι ... Καπως χαζη! Δηλαδι πολυ χαζη! Πεταει ασχετα πραγματα συνεχεια και μερικες φορες ειναι σπαστικο αλλα την αγαπαμε καταβαθως!

"Ευχαριστω! Τωρα παμε. ΔΑΝΑΑΑΗΗΗΗΗ!!!" Φωναζω οσο πιο δυνατα μπορω και αρχιζω μετα να γελαω μαζι με την Μαντα για τον τροπο που το ειπα.

"Ερχομαι!" Φωναζει και αυτη απο πανω και την βλεπουμε με ενα κοντο μαυρο φορεμα ( οπως ολα τα ρουχα της ) και μαυρα ψηλα χοντρα τακουνια. Τα μαλλια της ειναι σε μια γαλλικη πλεξουδα μεχρι κατω την μεση της. Εχει τοοοοοσσσοοο μακρια μαλλια! Λατρευω να της χτενιζω τα μαλλια οταν ειμαστε μονες! Σε αντιθεση με εμενα που ειναι καρφι μεχρι τον ωμο μου και εχω φακιδες... Το ξερω δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα τι να κανουμε ετσι ειμαι! Και των δυο τα μαλλια μας ειναι κοκκινα, σπανιο αλλα ναι ειναι! Τα ματια μας ειναι μελλι και εγω ειμαι αρκετα ψηλη μπορω να πω σε σχεση με την Δαναη που ειναι κοντη. Δηλαδι την περναω μισο κεφαλι! Ειμαστε... Ιδιες στο προσωπο και ολοι μας ξεχωριζουν απο τα μαλλια και το υψος, και τις αναθεματισμενες φακιδες στο προσωπο μου. Οι περισσοτεροι γνωστοι μου λενε πως μου πανε πολυ λογο του χρωματος των μαλλιων μου αλλα εμενα παλι δεν μου αρεσουν και οποτε βρισκω ευκερια τις καλυπτω με μεικ απ.

Καταλάθος αδερφόςWo Geschichten leben. Entdecke jetzt