Κεφαλαιο 32ο

4K 323 42
                                    

Flashback😏😏

Λοιπον μια αναγνωστρια με παρακαλεσε να κανω flashback και γιαυτο θα κανω. Δεν θα προσωδω τα παντα απλα για να καταλαβεται τα μερικα!

Ο Δημος εκεινη την νυχτα που μεθυσε δεν εφυγε απο Ελλαδα επειδη η Ιωαννα φιληθηκε με τον Κεβιν! Θα ηταν παρατραβηγμενο😂 Εφυγε γιατι ο πατερας του ειπε κατι, και αυτος επαθε ενα μικρο σοκ ας το πουμε. Και ο πατερας του για να προστατεψει και αυτος και την Ιωαννα μετακομησε με τα αγορια στην Καλιφορνια. Το μυστυκο που του ειπε, θα το μαθετε αργοτερα😇 Αυταα!

Moving on...
"Καλημερα παιδια" Φωναζει ο γερος ενω μπαινει φουργιοζικα μεσα στην ταξη.

"Καλημερα" Λενε ολοι οι υπολοιποι και αυτος καθεται στην καρεκλα.

"Ξες πως τον;" Με ρωταει ο Ντεν και εγω νευω αρνητικα.

"Ειναι ο κυριος Friderek... Προερχεται απο βασιλικη οικογενεια και λεει πως απο το να περνει λεφτα χωρις λογο, καλυτερο ειναι να δουλευει διδασκοντας μαθητες" Λεει ο Ντεν λες και ειναι ενα επιτευμα.

"Μαλακια του. Εχει λεφτα και καθετε να διδαξει σε εφηβους οτι παπαρια του πουνε. Κριμα παντως, καλος φενεται" Λεω και αφηνω την τσαντα μου κατω. Ουτοσιαλος δεν προκειτε να βγαλω κανα βιβλιο.

"Παντα κανουμε κατι, για να ξεχασουμε κατι αλλο. Δηλαδι, αν η επιθειμια μας δεν ειναι δυνατη να γινει, τοτε κανουμε κατι αλλο ωστε να την αντικαταστησουμε οσο πιο επωδινα μπορουμε. Ετσι λειτουργουμε, ειναι κατι φυσιολογικο" Λεει σοφα ο Φρεντερικ. Αυτο πρεπει να κανω. Η επιθιμια μου να την ξαναδω ειναι τοσο μεγαλη... Αλλα δεν πρεπει, θα ειναι λαθος. Αρα, πρεπει να κανω κατι για να την ξεχασω. Πως; Γυρναω στον παλιο, καλο, κακο Δημο.

Αυτα λεω απο μεσα μου και σηκωνομαι αποτομα απο την καρεκλα μου αρπαζοντας τον Ντεν απο το μπρατσο.

"Τι νομιζεται οτι κανετε κυριε Ντιμο;" Φωναζει αυτος οταν εγω εχω φτασει στην πορτα ηδη.

"Αυτο που ειπατε πριν" Απανταω και τρεχω.

"Τι γνωριζεις οτι αυτη ειναι η πρωτη μου απουσια; Και η τελευταια" Μου λεει αυστειρα και τρεχει απο πισω μου.

"Οχι Ντεν! Θα σε κανω ανθρωπο." Απανταω. Απο εδω και περα, στοχος μου δεν θα ειναι να την ξεχασω. Γιατι οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να την ξεχασω τοσο πιο πολυ ειναι στο μυαλο μου. Αρα, κοπελες, ποτο, κακιες παρεες.

Πρωτα ας αρχισουμε απο τα ευκολα. Α, ας μην ξεχασω, οτι μεσα στην λιστα θα ειναι να κανω και τον Ντεν ανθρωπο λιγο!

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now