Κεφαλαιο 14ο

5.8K 418 54
                                    

"Εειιι δωστο πισω!" Φωναζει ο Δημος ενω του πηρα το κινητο του.

"Πρεπει να στειλω κατι σε καποια" Του λεω ενω το κρυβω απο πισω μου εφοσον δεν μπορω να τρεξω!! Αχ τωρα τι το θυμιθηκα αυτο;

"Σε ποια;" Μου λεει με σηκωμενο φριδι και χωρις πλακα τωρα, ειναι υπερβολικα κοντα μου.

"Σ-ε καποια" Τραβλιζω. Ε λογικο τοσο κοντα μου που ειναι. Και οπως παντα μυριζει αυτη την τελεια κολονια! Προσφατα τον ρωτησα ποια ειναι και μου ειπε η one million. Αυτη λοιπον απο εδω και στο εξης ειναι η αγαπημενη μου αντρικη κολονια!

*Περασαμε ωραια αλλα τωρα τελος κουκλα ;)*

Στελνω στην Σαρα και γελαω μονη μου.

"Γιατι το εκανες αυτο;" Ρωταει με ενα χαμογελο στα χειλη και δεν βλεπω να τον πειραξε!

"Ετσι" Λεω ενω ακομα κραταω το κινητο του.

*Μαλακα. Και ηθελα να ερθω να σου δωσω και δωρο γεννεθλιων για τα γεννεθλια σου!*

Διαβαζω το μηνυμα και γυρναω να τον κοιταξω. Αυτος κοιταει στο κενο και μολις καταλαβαινει πως τον καρφωσει με τα ματια μου με ξανακοιταει με θυμο για να του δωσω το κινητο. Ποιο κινητο τωρα; Εδω γινετε χαμος!

"ΔΗΜΟ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ;" Ρωταω και νομιζω το φωναξα πολυ και αυτος γελαει.

"Ναι... Προφανως!" Μου λεει και δειχνει το μηνυμα απο την ξεμαλιασμενη μπαρμπι.

"Χρονια πολλα!!! Ο Θεε μου νιωθω τοσο ντροπη! Να ξερει ποτε ειναι τα γεννεθλια σου η Σαρα και η Μαρα και να μην ξερω εγω!" Λεω και σταυρωνω τα χερια μου ενω κοιταω ενοχικα κατω.

"Ελα μωρε! Και μονο που μου ειπες εσυ χρονια πολλα ξερω πως αυτα τα γεννεθλια θα ειναι τα καλυτερα μου μικρη μου. Ιωαννα, θελω να ξερεις πως νιωθω πολυ τυχαιρος που εισαι στην ζωη μου. Δεν θελω δωρα και βλακειες. Χαρησε μου κατι δικο σου. Κατι ξεχωριστο. Να το εχω, και στην θυμηση μου να ερχεσαι εσυ και μονο εσυ." Λεει και εγω κουναω το χερι μου ρυθμικα προσπαθωντας να θυμηθω που εχω αυτο που μολις σκεφτηκα για τελειο δωρο.

Δημου POV

Κατι που να ερχεται στην θυμηση μου μονο εσυ λεω. Ξερω γω, λες και δεν εισαι συνεχεια μεσα στο μυαλο μου. Λες και δεν μου εχεις γαμησει την καθημερινοτητα ρε κοριτσι μου. Ακομα και οταν λεει το ονομα μου, νιωθω τοσο ωραια γαμωτο. Δεν ξερω αν ειναι παραξενο ή αν σας φενεται περιεργο αλλα αληθεια αυτο νιωθω.

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now