Κεφαλαιο 49ο

3.3K 278 40
                                    

"Χαμος" Φωναζει μεσα στο αυτι μου και εγω καθομαι στον καναπε. Διπλα μου ειναι μια κοπελα; Ισως ετσι να λεγεται αυτο το πραγμα. Και ενα αγορι; Και παλι, ισως ετσι να λεγεται.

"Ναι" Απανταω και καθομαι καλυτερα.

"Παω να παρω ποτα" Λεει η Ελπιδα και χαμογελαει. Το ξερω πως αυτη το διασκεδαζει αλλα, εγω δεν το διασκεδαζω καθολου. Ο μονος λογος που πηγαινω σε τετοια παρτι ειναι επειδη ειναι και ο Ακης. Και θα εκανα τα παντα για να τον δω!

"Κρατα" Μου λεει και μου δινει τα κοκκινα ποτυρια με ενα ποτο που μυριζει εντονα.

"Δεν θα πιω" Ανακοινωνω και το αφηνω στο τραπεζακι.

"Εισαι χαζη, αλλα δεν θα πεισμωσω!" Μου λεει με στραβο κεφαλι και πινει μια γουλια.

"Που ειναι;" Ρωταει και εγω ρολαρω τα ματια μου.

"Μισω να μυρισω τα δαχτυλα μου... Μμμ δεν εχω σημα" Της λεω καθως οντως μυριζω τα δαχτυλα μου. Ωρες ωρες ειμαι αστεια παραδεξου το!

"Πολυ αστειο ηλιθιο" Μου λεει και γελαει.

"Αχ!!! Να τος! Δες το μωρο μου ποσο ομορφος ειναι!" Αναφωνει και περπαταει προς εκεινον.

"Γεια σου Ηλια" Του λεω με καθολου ορεξη να ακουσω παλι για το τι περασε στο γυμναστιριο με την καθαριστρια που του εσπαγε τα νευρα, και το ποσο μεγαλωσε η μηικη του μαζα απο προχθες. Body builder σου λεει μετα ο Λιακος!

"Ακουστε τωρα να δειτε τι εγινε χθες στο γυμναστιριο..." Ξεκιναει να λεει και εγω απλα απομακρυνομαι απο κοντα του. Περιπλανιεμαι στον κατω οροφο και φτανω στην κουζινα.

"Γαμωτο σας, ποιος την αφησε να μπει;" Λεει καποιος και εγω παγωνω στην θεση μου.

"Σορυ ρε, ημουν αφωσιομενος! Τωρα πρεπει να παιξει και αυτη. Συγνωμη" Λεει ο αλλος και ενα χερι με βαζει να κατσω σε μια καρεκλα. Μολις καταλαβαινω που ειμαι γουρλωνω τα ματια μου.

"Εγω... Απλα... Εμ συγνωμη πρεπει να φυγω" Λεω σιγανα και το νιωθω οτι θα λυποθιμησω! Βλεπω απο μακρια την καταστροφη να με χερεταει με μαντιλι.

"Ναι αστο τζουτζουκα. Δεν προκειτε" Λεει ο Ακης και εγω στραβοκαταπινω οταν παω να σηκωθω και αυτος μου πιανει το ποδι και με καθιζει διπλα του. Ω φακ.

"Θα τα πω μια φορα. Δεν ξερω καν το ονομα σου." Μου λεει βαριεστιμενα και εγω κοιταζω κατω.

"Λια" Λεω και αυτος νευει.

"Ακου εδω. Λια. Παιζουμε ενα παιχνιδι. Απο την στιγμη που μας ειδες, πρεπει να παιξεις. Αντιπαλος σου θα ειναι η Κατ η οποια το παιζει εδω και ποσα χρονια το παιχνιδι και κριμα να χασεις. Καλο κοριτσι φενεσαι" Λεει με αλλη εννοια το "καλο κοριτσι" και γελαει. Αισχροτατος μπορω να πω!

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now