Κεφαλαιο 41ο

3.7K 335 68
                                    

"Ελα ρε μαμα!!!! Θελω να βγω. Τοσο καιρο με ελεγες να βγω. Τωρα που θελω γιατι δεν με αφηνεις;" Ρωταω θυμωμενα και βαραω το ποδι μου κατω.

"Ιωαννα μου, σου εξειγησα μωρο μου! Θα ερθει η Κατια και ο Κεβιν. Δεν γινετε να μεινει μονο του το παιδι" Μου εξηγει και καθαριζει τα καροτα για το βραδυ. Γκρρρρ θα σφαξω ανθρωπο. Δεν θελω να τον δω μετα απο εκεινο το αηδιαστικουλι γεγονος. ΣΤΟΠ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

"Ολλο μαλακιες" Λεει η Δαναη ενω δαγκωνει ενα μηλο. Αυτο γιατι το κραταμε ακομα στο σπιτι;

"Εγω θα βγω" Λεει η Δαναη και περιμενω την μαμα να της πει οτι δεν θα βγει με ανυπομονισια.

"Καλα να περασεις" Απανταει.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

ΔΗΛΑΔΙ ΤΗΝ ΔΑΝΑΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ!! ΟΟΟΧΙ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΒΙΝ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΙΝΙΟΝ!

"ΜΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΟΣ! ΤΗΝ ΔΑΝΑΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ" Φωναζω οσο μπορω και ειμαι ετοιμη να κλαψω απο τα νευρα.

[...]

"Ασε σου λεω πονεσα παρα πολυ! Αφου η ηλιθια δεν ηξερε πως να τραβαει την αποτριχωτικη ταινια και μου εσπασε ολα τα αγγεια. Και μετα, παω στο ταμειο και μου λεει '45€ παρακαλω' 'Τι;' της λεω. 'Αυτο που ακουσατε' μου λεει. 'Α για να σου πω' της λεω....." Ακουω την βαρετη συζητηση της κυριας Κατιας και της μαμας λες και μιλανε για την πρωχευση της Ελλαδας...

"Τι φαση; Θα κατσεις να τις ακουσεις και δεν θα μιλας μαζι μου;" Λεει ο Κεβιν ενω με κοιταει απο την απεναντι πλευρα του καναπε.

"Ε, λογικα" Απανταω αδιαφορα και ξαναγυριζω στην Κατια που τωρα λεει πως χαστουκισε την ρεδεψιον για τα 40€. Ωχ Παναγιαααα!!!

"Οσο για χθες" Λεει ο Κεβιν και με κοιταει με στραβο χαμογελο. Πιστευω εις εναν Θεο, πατερα παντοκρατωρα ποιητη ουρανου και γης... Συνεχιζω να το λεω απο μεσα μου.

"Μην το ξανακανεις" Λεει τελικα και εγω ξεφυσαω.

"Εγινε καταλαθως" Απανταω αχνα.

"Κατι τετοια καταλαθως αναβουνε φωτιες, και μετα αντε να τις σβησεις Ιωαννα" Μου λεει απο μακρια με σιγανα λογια για να μην ακουσουν οι μεγαλες. Τελεια. Φανταστικα. Φαντασμαγορικα. Υπεροχα!

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now