Κεφαλαιο 8ο

6.9K 469 63
                                    

"Θα παμε δεν το συζητω! Επεισα την μανα μου και τωρα μου λες δεν θες" Μου λεει η Μαντα καθωα ειμαστε στο θρανιο και ακουμε βαριεστημενα την καθηγιτρια.

"Πας καλα κοπελα μου; Καταρχας ειναι καθημερινη δεν παω σε παρτι καθημερινη! Και δευτερον δεν εχω ορεξη" Την μαλωνω και αυτη με πριζει περισσοτερο. Γυριζω το κεφαλι κου και βλεπω τον Δημο να γραφει κατι. Μου δινει ενα χαρτακι και το διαβαζω.

* Θα πας στο παρτι; *

Λεει το σημειωμα και τωρα που πλεων ξερω πως θα παει και αυτος εχω μια θεληση να παω. Σαν ερωτευμενη κανω θεε μου! Γελαω με την σκεψη μου και γραφω ναι οταν του το δινω πισω. Το προσωπο του φωτιζεται και γραφει κατι αλλο στο ιδιο χαρτακι και μου το δινει.

* Συγνωμη για χθες *

Μου λεει και απο οατω εχει μια λυπημενη φατσουλα. Εγω γελαω και γραφω.

*Δεν πειραζει! Α ξεχασα. Με βοηθησες! Πρεπει να μηλισω στην Μαντα!*

Γραφω και του το δινω και με κοιταει με γουρλωμενα ματια και γραφει κατι.

* Μην τολμισεις! Το εκανα για να ζηλεψεις μην της λες τζαμπα παπαριες*

Λεει στο χαρτακι και ασυνεσθητα γελαω. Μετα ομως οταν το καταλαβαινω αμεσως σοβαρευω και γραφω παλι αλλα πριν να προλαβω να του το δωσω η καθηγιτρια μας πιανει στα πρασσα και στα λαχανα και σε οτι λαχανικο υπαρχει!

"Ιωαννα; Δεν το περιμενα απο εσενα. Τα σκονακια μεσα μην ερθω εκει και τα παρω" Φωναζει και εγω ουτε που την ακουω επειδη γελαω μαζι με τον Δημο.

*Το ξες οτι με λενε Δημοσθενη;* Γραφει σε μηνυμα αυτη την φορα και το κινητο μου δονητε κατω απο το θρανιο. Εγω ανοιγω διαπλατα το στομα μου και γελαμε και οι δυο με την αντιδραση μου και η καθηγιτρια εχει γινει κοκκινη απο το κακο της. Ενα μπου να της κανει θα εκραγει και θα πεαχτουν παντου οι "" γνωσεις "" της!

"Κυρια εχετε λιγο προσωπο στην μαπα σας" Λεει ο Δημος και σκαμε στα γελια αφου αυτη δεν αντεξε και μας εβγαλε εξω.

Καθως εβγενα η Δαναη ε κοιταω και γελαει στραβα ενω την κανω νοημα να μην τιποτα στην μαμα για αυτο. Δεν χριαζεται να ξερει κατι τετοιο! Εκτως αν η κοκκινη κυρια μερα παρει τηλεφωνο.

"Ειδες την μαπα της;" Ρωταω και γελαω τοσο πολυ.

"Ναι Θεε μου δεν μπορω!" Λεει ενω γελαει τοσο πολυ και αυτος.

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now