Κεφαλαιο 25ο

4.4K 376 55
                                    

"Μισο" Λεει για εκατοστη φορα η Μαντα και ολοι ξεφυσαμε.

"Τελειωνε βρε μωρο μου θα το πουμε και τελος! Ειναι δυσκολο, αλλα θα τα ξαταφερουμε. Μαζι!" Λεει ο Φοιβος για να της δωσει θαρρος και αυτη αμςσως χτυπαει το κουδουνι.

Η πορτα ανοιγει και απο μεσα εμφανιζετε ενας ψηλος χοντρουλης κυριος με στρογγυλα γιαλια. Στο προσωπο φερνει τον Αι-Βασιλη αλλα αν τον προσεξεις καλυτερα, μαλλον θα θυμηθηθεις κανα γνωστο μπασκεντμπολιστα με τετοιο υψος! Τα χερια του ειναι σαν πρισμενα και φοραει ενα ρολοι το οποιο στιγγει πολυ υον μεγαλο καρπο του. Το πουκαμισο του μπλε, και αψεγαδιαστο απο τσαλακομα οπως και το παντελονι του.

"Μαντα, παιδια, γεια σας" Λεει με βαρια σοβαρη φωνη και τα χαμογελα ολων ψεβαφουν αφου ολοι μας πρνουμε το πιο σοβαρο μας υφος.

"Γεια σας" Λεμε ολοι μαζι σαν χοροδια.

"Πατερα, εχω να σου πω κατι σημαντικο... Μαζι με τα παιδια" Λεει και ολοι μπαινουμε μεσα. Καθομ;στε ολοι στην σειρα στον μεγαλο καναπε και ακριβως απεναντι μας ειναι ο πατερας της στην τεραστεια μπλε πολιθρονα πινοντας τσαι.

"Λοιπον" Λεει με βραχνιασμεμη φωνη και εχει σηκωμενο το φριδι. Απαπαπα. Αυτον τον φοβαμαι εγω δεν θα τον φοβαται η μαντα; Οσο περιεργο και αν ακουγεται, οσα χρονια κανω παρεα με την Μαντα τον πατερα της δεν τον γνωρισα ποτε. Ισως δεν ειχα την ευκερια, αλλα δεν μου δοθηκε κιολας!

"Θα μπορουσα να ρωτησω, τι δουλεια ασκηται;" Προσπαθει να μιλησει φυλοσοφικα ο Φοιβος μπας και πιασει φιλιες το πουλακι μου αλλα περισσοτερο τον βλεπω να βλεπει τα ραδικια αναποδα μετα την αποκαλυψη!

"Αστυνομικος νεαρε. Αστυνομικος" Λεει γελοντας σατανικα. Παει, τωρα ειδικα τον βλεπω να βλεπει τα ραδικια αναποδα, και θελω να πιστευω πως αυτη την φορα η Πηθεια θα ψοφισει μεσα μου!

"Πατερα, εχω, εχουμε, να σου πουμε κατι πολυ σημαντικο" Λεει η Μαντα και αυτος νευει.

"Μαλιστα, ξεκινηστε λοιπον" Αναφωνει αυτος και βολευεται περισσοτερο στην καρεκλα του.

"Η Μαντα ειναι εγγυος" ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. ΦΕΡΤΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΝΕΡΟ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Μολις λοιπον του το λεεο αυτο ο Φοιβος, παρτον κατω τον ανθρωπο. Απο τα νιατα του θα παει ο μακαριτης.

Ριχνουμε λιγο νερο στο προσωπο του και αμεσως ξυπναει.

"ΑΑΑΑ" Φωναζει.

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now