Κεφαλαιο 42

3.5K 320 61
                                    

      ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ
(Εγω προηδοποιησα😏)

"Ποτε φευγεις;" Με ρωταει ο Ντεν.

"Αυριο" Λεω με ενα χαμογελο και βαζω και το τελευταιο μπλουζακι στην βαλιτσα.

"Αντε ρε φιλε! Καιρος ηταν. Προσεχε ομως μην..." Προσπαθει να το τελειωσει αλλα εγω του πεταω ενα παντελονι για να σκασει.

"Θα προσεχω σκασε! Σου εχω πει να μην την αναφερεις ρε μαλακα" Του λεω και αυτος συνεχιζει να τρωει το παγωτο του. Να και κατι φυαιολογικο που κανει! Τρωει παγωτο απο τον Δεκεμβριο. Καιρος ηταν να φτασει και Αυγουστος.

"Θα μου λειψεις ρε πουστρακι" Λεει ο Ντεν και εγω γελαω.

"Και μενα αδερφε" Απανταω και αγκαλιαζομαστε.

"Αντε εγω πηγαινω. Θα βγω με την μικρη μου το βραδυ!" Μου λεει ενω περναει το δερματικο του στους ωμους του. Και ναι, ακομα εχει σχεση με την 'μικρη του'.

"Καλα να περασετε! Τα λεμε σε δυο μηνες" Του λεω και αυτος βαραει προσοχη. Τρελος!

Καθομαι στον καναπε και ανοιγω την τηλεωραση. Περνω το κινητο στα χερια. Θα της το πω. Οχι, δεν θα της το πω.

Πεταω το τηλεφωνο διπλα μου και πηγαινω στο μπανιο. Χτενιζω τα μαλλια μου και πιανω με τι χερι το μουσι μου. Ειμαι ωραιος ο ατιμος, οχι να το πενευομαι!!!

Πεντε χρονια, πως μπορεσα ενας Θεος ξερει. Αυτος με κρατησε απο να παρω το αεροπλανο, να παω εκει και να γινουν ολα πουτανα! 24 χρονων πλεων, και ειμαι ετοιμος να γυρισω. Θα γυρισω Ελλαδα το πηρα αποφαση!

Ο πατερας μου δεν μου μιλαει καν πλεον και δεν νομιζω να με πειραζει κιολας. Ο Λουκας παντρευτηκε με μια κοπελα απο το πανεπιστημιο και εχουν και τον μπεμπη τον παιχταρα. Θα τον κανω εγω, παιχταρα αλλα και απο τωρα παιχταρας ειναι!

Πηγαινω στο κρεβατι μου και ξαπλωνω. Ολα ειναι ετοιμα. Ολα ειναι στην εντελεια!

[...]

Ανοιγω τα ματια μου και βαραω με θυμο το μισητο μου ξυπνητιρι.

Σημερα!! Φευγω σημερα! Η ωρα ειναι 7:00 ακριβως και 7:30 θα ειναι εδω το ταξι. Πλενω σχολαστικα τα δοντια μου και φοραω το τζιν μου και την κοντομανικη μπλουζα μου. Ηρθε η ωρα!

[...]

Περναω την πορτα του φραχτη και κοιταζω γυρω μου. Βρισκομαι εγω, στο σπιτι διπλα στην θαλασσα, εδω! Στο σπιτι που ειχα ολες τις υπεροχες αναμνησεις μαζι της. Στο ηλιοβασιλεμα το βραδυ, εδω!

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now