Κεφαλαιο 13ο

5.2K 420 21
                                    

"Δαναη;" Λεω και ψαχνω με το βλεμμα μου απεγνωσμενα να με δει.

"Τι εγινε;" Με ρωταει και της εξηγω τι ειχε γινει.

"Θα παω" Ανακοινωνω και ο Λουκας με κοιταει και εχει ανοιχτω διαπλατα το στομα του. Σε αλλες συνθηκες θα γελουσα πολυ, αλλα τωρα αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολειο.

"Δεν θα πας Ιωαννα!!! Πως; Και αν γινει κατι οταν πηγαινεις; Τι λες γαμωτο; Που θα πας ρε πουστη μου;" Φωναζει η Δαναη και εγω κλεινω με δυναμη την πορτα πισω μου. Δεν ηρθαν. Δεν με νοιαζει.

Προχωραω και πηγαινω στην σταση. Καθομαι αποφασισμενη να παω και κουμπωνω την ζακετα μου επειδι το κρυο εχει τρυπησει το δερμα μου.

"Ωπ κουκλα τι κανεις μωρο μου;" Ερχεται ενας μεθυσμενος και καθετε διπλα μου. Τελεια! Το κερασακι στην τουρτα. Αλλη δουλεια δεν ειχα.

Ευτυχως ερχεται το λεωφορειο και μπενω μεσα.

[...]

"Εισαι χαζη;;;" Φωναζει ο Δημος και ερχεται προς το μερος μου.

"Σου ειπα οτι θα ερθω γαμωτο!! Πως ειναι;" Ρωταω και αυτος κοιταει κατω. Κλοτσαει τον καδο και πιανει το κεφαλι του.

"Καθολου καλα. Παραπατησε γαμωτο και επεσε πανω στο μαχαιρι ρε πουστη μου δεν ξερω πως το καταφερε! Επεσε πανω στο μαχαιρι... Τρυπησε τον πνευμονα. Γαμωτο γαμωτο!!!!!" Φωναζει και νομιζω δακριζει.

"Ελα τωρα, ολα καλα θα πανε στο υποσχομαι" Του λεω και γυρναει να με κοιταξει. Τα ματια του ειναι υγρα και το προσωπο του ανεκφραστο.

"Μου το υποσχεσε;" Με ρωταει και ξεσπαει σε βουβο κλαμα.

"Στο υποσχομαι" Του λεω με ενα ψευτικο χαμογελο και με αγκαλιαζει σφιχτα. Χωνει το κεφαλι του τον λαιμο μου και νιωθω τα δακρυα του πανω μου. Ειναι τοσο ευθραυτσος δεν νομιζω να θελει να χασει και αλλον δικο του. Εχασε την μητερα του, βασικα δεν ξερω πως και δεν θελω να τον πιεσω καθολου!

"Ευχαριστω πολυ μικρη μου, θελω να σου μιλησω μετα απο το νοσοκομειο" Μου λεει και εγω αρχιζω και ιδρωνω! Τι εννοει παλι; Ωχ Θεε μου σε μια μερα ποσσααα;;;

"Ενταξη" Λεω και βαζει το χερι του στην μεση μου και μπαινουμε μεσα.

Επιτελους ερχεται μια νοσοκομα περιπου 20 χρονων ψηλη με γιαλια μυωπιας.

"Ειστε συγγενης;" Μας ρωταει και εμεις γευουμε θετικα ενω σηκονωμαστε ορθιοι.

"Μαλιστα" Καταφερνει να πει ο Δημος με βραχνιασμενη φωνη ενω φτιαχνει τα ανακατεμενα του μαλλια.

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now