Κεφαλαιο 22ο

4.9K 390 54
                                    

"Σημερα παμε εκδρομη βουρλο! Τι διαβασες;" Μου λεει ενω γελαει η Μαντα. Πππωωωω το ξεχασα αυτο, σαν τον μαλακα καθομουν και διαβαζα!

"Ππωωω το ξεχασα! Δεν πειραζει καλυτερα!" Λεω και της σκαω ενα χαμογελο, αλλα αυτο πολυ συντομα σβυνετε οταν αντικριζω την Σαρα. Μια χαρα πηγαινε η μερα μου, ειδα την φατσα της και χαλασε. Μαγικο!

"Επ, τι μου κανει το κοριτσι το δικο μας;" Λεει η Σαρα και εγω την κοιταω για κανα πενταλεπτο σιγουρα. Μετα γυρναω να δω αν υπαρχει καποια αλλη απο πισω μου, λεω βρε παιδι μου, μηπως ειναι απο πισω μου καμια φιλη της και μπερδευτηκα. Αλλα οχι! Εγω ειμαι! Το κοριτσι το δικο μας; Πιο κοριτσι δικο τους; Αααα για σταακααα! Εδω γινετε κατι λαθος!

"Εμενα λες;" Ρωταω σοκαρισμενη ενω δειχνω τον εαυτο μου.

"Ε βεβαια εσενα δειχνω, ποια αλλη να εδειχνα;" Α δεν θα τα παμε καλα. Μηπως ακομα δεν ξυπνησα; Μπας και ακομα κοιμαμαι του καλου καιρου; Γιατι, νταξη εκδρομη χωρις να το θυμαμαι να το δεκτω. Αλλα και η Σαρα να μου μιλαει φιλικα; Ε αυτο παραπαει!

"Μαλιστα. Καλα ειμαι υποθετω!" Λεω εκπληκτη και αυτη μου χαιδευει τον ωμο. Τι σκατα ρε φιλε; Μου χαιδεψε τον ωμο; Πρωτα απο ολα, δεν ειμαι σκυλι να με χαιδευει! Δευτερον τι καλοσυνη ειναι αυτη σημερα;

"Σαρα εισαι καλα;" Αυτη γυρναει να με κοιταξει και γελαει. Α παει, τρελενομαι!

"Μια χαρα ειμαι καλη μου! Θες να κατσεις πισω μας στο λεωφορειο;" Με ρωταει και... Ε ΤΡΟΜΑΖΩ ΤΩΡΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ!

[...]

"Απο εδω βλεπετε..." Μιλαει η ξεναγος αλλα εγω δεν δινω σημασια. Εχω ολη την προσοχη μου στην Σαρα, η οποια τωρα φασωνετε με τον φοιβο πισω απο εναν μεγαλο πινακα. Ε ρε τι μας βρηκε. Μολις ανακαλυψα, γιατι η Σαρα το Σαρακι πουτανακι τσουλακι ηθελε να πιασει κολλητιλικια μαζι μου... Ηθελε να φασωσει τον Φοιβο, και απλα ηθελε εμενα να μην ανοιξω το στομα μου στην Μαντα ή οποια τελικα εφυγε επειδη την πονουσε η κυλια. Ομως τωρα, τι να κανω; Να της το πω; Ή να την αφησω στην αγνοια; Δεν ξερω τι θα ητανε καλυτερο για αυτην!

Η επισκεψη εχει τελειωσει, και εχουμε βγει εξω για φαγητο. Εγω καθομαι με την Δαναη και τρωμε σαν τα βοδια παλι.

"Βρε βρε βρεεε" Φωναζει η Σαρα και τωρα καταλαβα πως δεν εχει και πολυ φιλικες διαθεσεις το φιδι το μαυρο!

"Τι θες Σαρα;" Λεω βαριεστημενα και αυτη γελαει. Αααααα κααλααα!!! Τι κανεις Γιαννη; Κουκια σπερνω!! Εδω χαλαει ο κοσμος και η Σαρα μονοι της με τους μονοκερους γελαει!! Βασικα κριμα τους καημενους τους μονοκερους μαζι με το φιδι! Ας την βαλουμε μονη της!

Καταλάθος αδερφόςWhere stories live. Discover now