Κεφαλαιο 11ο

6.4K 423 44
                                    

"Σημερα εχει σηρα ο Μεγας Αλεξανδρος! Ξερετε ειναι ενας...." Συνεχιζει να μιλαει η καθηγιτρια αλλα εγω κλεινω δυνατα τα αυτια μου επεοδη ενοχλουμε απο την βαρια και αναισθητη φωνη της.

"Ποτε τελειωνει το μαρτυριο;" Ρωταω κλαψιαρικα στην Μαντα και αυτη γυρναει να με κοιταξει ενω κοιμοταν. Α καλα παμε!

Δευτερη ωρα εχουνε γυμναστικη και αφου πρεπει να αλλαξουμε πηγαινουμε στα αποδιτιρια αλου τα κοριτσια και αλλου τα αγορια.

"Εμ... Συγνωμη. Απλα ηρθα να παρω κατι" Λεει ενας απο την ταξη και ολα τα κοριτδια φωναζουνε και τσιριζουνε δεν μπορω να καταλαβω τι παθαινουνε! Εγω δεν μπορω να κανω γυμναστικη γαμω τα σπασμενα μου τα ποδια μην σπασω κανα τζαμι!

"Εσυ τι παριστανεις γιατι ντυθηκεσ αφου δεν θα κανεις" Λεει η πουτανα του σχολειου και ολες με κοιταζουνε περιμενοντας μια απαντηση.

"Σε πειραζει που εβαλα αθλητικα; Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σου. Μπας και εσυ μπορεις;" Ανακοινωνω και ολες με κοιτανε εκπληκτες που αντυμιλησα στην Σαρα, αφου καμια δεν τολμα να την πειραξει.

"Πως ειπες;" Λεει και μου επιτιθετε.

"Α εκτως απο αγενης εισαι και κουφη" Λεω και ολες γελανε ενω αυτη γυρναει γρηγορα προς το μερος τους για να σταματησουνε. Αυτη λοιπον ειναι η σκυλα του σχολειου μας. Η Σαρα, που εγω δεν τολμουσα να την κοιταξω! Δεν ειχα το θαρρος. Μεχρι μια μερα, που αυτη με εκανε ρεζιλι σε ολο το σχολειο και δεν αντεξα. Απο εκτωτες παντα οταν βρισκω την ευκερια να την κανω ρεζιλι το κανω. Το ξερω ειναι κακο και ακαρδο αλλα σε μια τοσο αποτυχημενη προσωπικοτητα δεν θα ειχε και μεγαλο κοστος!

"Δεν τελειωσαμε εμεις" Μου λεει και βαζει το δαχτυλο της στο στερνο μου ενω με σπρωχνει προσ τα πισω.

"Και που σε ακομα" Της λεω και φευγω με αερα νικητη απο τα αποδιτιρια ντυμενη με τα κοκκινα και ασπρα ρουχα μου.

"Τι εγινε εκει μεσα;" Με ρωταει ολο περιφανια η Μαντα και η Δαναη και εγω ενω κοιταω την Σαρα γελαω.

"Απλα μου παεθ κοντρα η ξανθια σφουγγαριστρα" Λεω και ολες γελανε.

"Λοιποννν σημερα θα κανουμε τεστ ευλιγισιας." Λεει και εγω βαραω το ( καλο ) ποδι μου κατω επειδη ειμαι καλη στην ευλιγισια αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα!!! Περιμενω πως και πως να μπορεσω να σηκωθω στα ποδια μου.

Καταλάθος αδερφόςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα