Κεφαλαιο 3ο

8K 481 107
                                    

"Αντεεε Δαναηηη ξυπνα!" Της φωναζω και αυτη σηκωνετε με δυσκολια απο το κρεβατι της.

"Εχουμε πρωινο;" Φωναζει απο το δωματιο του ο Λουκας και εγω απλα ρολαρω τα ματια μου και τον προσπαρναω εφοσον παω να ντυθω απο το μπανιο.

"Την μασκαρα" Σκεφτομαι και πηγαινω ξανα στο μπανιο.

"Ουψ, σορρυ!" Λεω γρηγορα στον Δημο Ξανα!!!!!

"Ιωαννα;;" Φωναζει απο μεσα στο μπανιο αλλα νομιζω ξερω τι θελει να μου πει.... Θα θελει να μου πει για χτες... Μπορει να ηταν λιγο μεθυσμενος εως πολυ!

"Ιωαννα..." Λεει ενω με βλεπει μονο με το φανελακι στο δωματιο και το ΠΟΛΥ κοντο σορτσακι. Εγω καθομαι κατω με σκοπο να κρυψω οσο πιο πολυ γινετε το σωμα μου.

"Τι ειναι;" Λεω βιαστικα και αυτος κοιταει κατω λιγο σοκαρισμενος.

"Γιατι τοσο εκπληξη;" Απορω και σταυρωνω τα χερια μου.

"Δεν ηξερε οτι ειχες τοσο ωραιο σωμα!" Λεει με ενα σταυρο χαμογελο και φτιαχνει τα βρεγμενα του μαλλια. Αυτο εχει πλακα!

"Ευχαριστω... " Λεω ξεροκαταπινοντας. Τι αλλο να πω στον αδερφο μου, δηλαδι οχι κανονικο αδερφο!!! Δεν ειναι αδερφος μου! Ειναι ενα ειδος συγγενη... Μαλλον;;

"Για χθες..." Με κοιταει μεσα στα ματια και εγω εχω χεστει πανω μου πραγματικα!

"Ιωαν-... Ουψ σορρυ που διακοπτω απλα ηρθα να σου πω να βιαστεις επειδη εχουμε αργισει μαλακα ειναι ηδη 8!! Τελειωνε" Λεει παλι με τις βρισιες της η Δαναη και με εσωσε Θεε μου!!

"Ναι οντως εχουμε αργησει!" Βρισκω μια δικαιολογια του κωλου χωρις πλακα και κλεινω γρηγρο την πορτα ενω κατρακυλαω προς τα κατω.

Πρεπει να ντυθω. Τι βαζουμε τωρα για πρωτη μερα σχολειου;Πωωω... Τελος παντον περνω το σκισμενο μου μαυρο τζιν με μια μπλουζα κοντη και βαζω λιγο ματ κραγιον και μια ελαφρια ζακετα.

"Ιωανναααα!!!" Φωναζει απο το σαλονι η Δαναη και με εχει πριξει! Περνω και ενα στιλο, βαζω τα ασπρα παπουτσια μου και βγαινω απο το δωματιο. Εκεινη την ωρα βγαινει και ο Δημος... Που να παρει!!

Καταλάθος αδερφόςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα