Κεφαλαιο 19ο

4.9K 414 19
                                    

Αν η ζωη σου γινοταν να γινει σαν την δικη μου, ή εχει γινει ηδη, συλιπιτιρια!!! Σας λυπαμαι, οσο δεν φανταζεστε!

Εδω και δυο βδομαδεσ προσπαθω να του εξηγησω, να του πω αυτα που θελω, αλλα αυτος δεν με ακουει. Κανει παρεα με τον Φοιβο, τον Αστερη και τον Σπυρο. Ειναι η τετραδα, που τις δυο τελευταιες βδομαδες εχει κανει την ζωη ολων μας σκατα. Συνεχεια κοροιδευουν ακομα και τον επιστατη, χαλανε δημοσια περιουσια, μιλανε ασχημα, κανουν απουσιες, δεν ξερω γιατι το κανει αυτο ο Δημος. Δεν με νοιαζει για τους αλλους.

Αποφασησα να παω λοιπον να του δωσω ενα μαθημα αλλα οχι στον Δημο. Σε καποιον που χρειαζεται το μαθημα.

"Κωστη!" Φωναζω και οπη η παρεα του γυρναει προς το μερος μου.

"Κωστη για δες! Το μικρο σε φωναζει. Πανε και εσυ και δωστου σοκολατα. Καλος μαλακας που πας και εσυ" Φωναζουν οι αλλοι απο πισω και γελανε, ενω αυτος με πλησιαζει επικινδυνα με ενα στραβο χαμογελο. Θα σου ελεγα Κωστακη που να το βαλεισ το χαμογελο σου, αλλα ειμαι υπερανω. Λεμε τωρα, να περναει η ωρα!

"Τι ειναι γλυκα;" Με ρωταει ενω κοιταει πισω μου τα παιδια που περνανε.

"Οταν σου μιλαω θα με κοιτας. Τουλαχιστον, απο οσο ξερω, οι αντρες αυττο κανουν!" Του λεω και τον βαζω στην θεση του!

"Ακομα δεν αρχισες Ιωαννα μπαλες του μπασκετ μου τα εκανες λεγε να τελειωνουμε!" Μου λεει και εγω γελαω μαζι του. Γελοιος ειναι ο τυπος!

"Μαλιστα... Προς τι αυτο;" Τον ρωταω ηρεμα και του δειχνω το σημαδι το οποιο ειναι ακομα στον λαιμο μου, και δεν λεει να φυγει το ηλιθιο! Μεχρι στιγμης το μονο που θελει να μεινει μαζι μου, ειναι το σημαδι!

"Ωωω γλυκαα. Ακομα εχεις το σημαδι μου; Ενταξη αυτο ειναι γνωστο! Τα σημαδια μου κρατανε παραπανω απο δυο βδομαδες, αλλα ακομα; Θες ενα ακομα;" Με ρωταει και πλησιαζει ακομα παραπανω.

"Κωστη δινε του. Πες απλα γιατι το εκανες και φυγε!" Του λεω ψιθιριστα για να μην ακουστω. Καθως ομως βλεπω πισω απο τον Κωστη βλεπω τον Δημο να με κοιταζει εντονα. Αυτο ηταν, εγω αποσυρομαι, με βαζει και η αλλη που γραφει το βιβλιο να κανω συνεχεια μαλακιες ελεος δηλαδι, τι ειναι τωρα αυτο;

"Γλυκακι, εγω δεν εκανα τιποτα επειδη το ηθελα! Η Σαρα μου εδωσε καποια λεφτα, για να σου κανω ενα σημαδακι. Και λεω ενα σημαδακι τι ψυχη εχει για δυο εκατοσταρικα;" Μου λεει και πιανει το σημαδι μου. Δεν το πιστευω!

Καταλάθος αδερφόςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα