I'm just a model (Justin Bieber Story)

4.3K 77 7
                                    

Ik stap het vliegtuig uit en trek mijn trui uit. Het is hier warmer dan in Canada. Ik wacht op mijn koffers en eindelijk komen ze. Ik heb eigenlijk echt geen idee wat ik hier doe. Ik ben uitgekozen uit 100 meisjes om in een videoclip te spelen, maar van wie dat weet ik niet. Ik weet niet wat ik moet doen, of ik diegene zie en hoe het allemaal gaat. De taxi staat al te wachten en brengt me naar het hotel. Ik geef hem geld, pak mijn koffers en loop het hotel in. "Cailin Russo" zeg ik en krijg mijn sleutel, "kamer 134" zegt het meisje achter de balie, dat is op de 4e verdieping. Ik glimlach en er staat een jongen achter me, "ik help je met je koffers." "Bedankt" zeg ik en loop achter hem aan naar de lift. Het is nogal akward om met iemand in de lift te staan die je niet kent. Ik kijk wat om me heen en gelukkig zijn we er snel. Hij zet mijn koffers in de hal en loopt weg. Eindelijk alleen. Ik loop door de kamer heen, het is best groot en mooi. Ik kijk op de klok en zie dat het al 10 uur is, tijd om te douchen. Ik sleep mijn koffers verder de kamer in, pak spullen voor het douchen en loop naar de badkamer waar ik een lange douche neem. Ik loop net de kamer in als er op de deur wordt geklopt, ik kijk naar mezelf, shit ik loop alleen in een badjas, nou we wagen het erop. Ik loop naar de deur en open hem, "hi?" "Hi, jij bent Cailin Russo?" Ik knik, "ja dat ben ik." "Ik heb een brief voor je." Het meisje geeft de brief aan mij, "nog een fijne dag." "Jij ook" zeg ik en sluit de deur achter me, wat zou er in staan? Ik ga op de bank zitten, open de envelop en begin met lezen.

Hallo Cailin Russo.

Jij bent uitgekozen uit de 100 meisjes. Je mag in de videoclip spelen van.. 

Mijn mond valt open, wat?! Serieus dit meen je niet! Ik heb veel modellenwerk gedaan maar dit nog nooit! Ik lees snel verder.

Justin Bieber. We maken een clip voor 'All That Matters'. Justin verheugt zich erop, we hopen jij ook! We verwachten in op 13 januari om 11:00 in New York. Het adres staat hieronder vermeld. Succes en tot dan!

Morgen moet ik erheen, oh my god dit had ik nooit verwacht! Ik ben geen grote fan van hem, maar hij is goed, dat zeker weten. All that matters, een romantisch liedje, wat moet ik ervan verwachten? Nou ik zie het vanzelf, maar nu ga ik slapen want morgen is de grote dag.

I'm just a model (Justin Bieber Story)Where stories live. Discover now