Goodnight.

1.8K 52 0
                                    

We blijven nog uren zitten praten, tot het laat wordt en terug gaan, "oh Cailin?" "Ja?" Ik draai me om en Justin stapt nog net optijd uit de lift. "Morgen filmen we niet' zegt Justin. "Waarom niet?" Ik kijk hem verbaasd aan. "Ik heb mijn laatste show van de believe tour." Ik knik, "oke dan, succes morgen!" Ik draai me om en loop richting mijn deur, "heb je zin om te komen?" Ik blijf staan en draai me om, ik heb hem nog nooit zien optreden in het echt en het lijkt me best leuk. "Je hoeft niet perse hoor" zegt Justin, "als je geen zin hebt mag je ook hier blijven, ik bedoel, zo leuk is het ook niet." Ik glimlach, "nee lijkt me leuk." Justin glimlacht, "mag ik je nummer? Dan kan ik je een bericht sturen." Ik knik en geef mijn nummer. "Tot morgen" zeg ik en loop naar mijn deur, "tot morgen, Goodnight Cailin." "Goodnight Justin" zeg ik en doe de deur achter me dicht. Ik kleed me om en laat me op mijn bed vallen, 'Goodnight pap, mam en sterre' zeg ik zacht en sluit mijn ogen.

Volgende dag

Ik wordt wakker van geschreeuw, ik zucht en kijk op de wekker, 9 uur?! Wie staan er nou weer zo te schreeuwen. Ik stap uit bed, loop naar het raam en kijk naar buiten, er staan honderden mensen voor het hotel. Hmm het zal mompel ik en loop de douche ik waar ik een snelle douche neem. Misschien kan ik New York nog even in, ik pak mijn mobiel en zie dat ik geen berichten heb. Ik kleed me snel aan, doe mijn make-up en pak mijn tas. Op het laatste moment pak ik snel nog een zonnebril van tafel en loop naar beneden, hoe ga ik hier langs komen? Ik zucht diep en open de deur waardoor iedereen harder begint te gillen, 'HET IS NIET JUSTIN!' Hoor ik iemand schreeuwen, oh daarom zijn ze hier. Er moet zelfs iemand mij helpen om me tussen iedereen door te krijgen en sommige meisjes kijken me boos aan, herkennen ze mij? 'Justin ligt vast met die bitch in bed'. Hoor ik een meisje zeggen, oh bedoelen ze mij? Ik laat het maar en neem een taxi en ga richting het centrum waar ik eerst een Starbucks haal en daarna wat winkels inga. Ik koop een broek en een jurkje maar ik heb geen zin om verder te gaan. Ik pak mijn mobiel om te kijken hoe laat het is, 11 uur. Ik heb een bericht van een onbekend nummer.

Onbekend; he :) al wakker? X Justin.

Ik glimlach en stap in de taxi die me terugbrengt naar het hotel. Er staan alleen maar meer mensen. Iedereen kijkt me boos aan als ik wel naar binnen mag. 'NEEM MIJ MEE!!!!' Schreeuwen ze. Ik negeer het, begroet de mensen achter de balie en stap de lift in die stopt bij de 4e verdieping. De tassen gooi ik op de bank en ik stuur Justin een bericht terug.

Cailin; door je lieve beliebers was ik al om 9 uur wakker.. oh ze denken dat ik bij je slaap.. hoorde ik net toen ik buiten was x

Justin; sorry sorry sorry!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik zal ze zeggen dat ze stiller moeten zijn. Ik lig toch echt alleen in bed, is wel een beetje koud :'( xx

Ik glimlach en leg mijn mobiel weg. Ik loop naar mijn slaapkamer waar ik mijn koffer leegpak, daar had ik gister geen zin in. Opeens beginnen ze buiten harder te gillen, holy shit mompel in en loop naar het raam. Ik zie alsnel de oorzaak, Justin is naar buiten gegaan. Ik glimlach en blijf een tijdje kijken maar het verveeld me alsnel en ik ga verder met mijn koffer uitpakken.

I'm just a model (Justin Bieber Story)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن