I'm single

1.4K 56 1
                                    

Dorien klapt de laptop dicht en staart me aan. "Wat ga je doen?" "Nou wat denk je?" Zeg ik en ga rechtop zitten, "niks, hem vergeten." Dorien glimlacht, "ik help je wel." "Thanks" zeg ik en glimlach, maar het beeld van Justin en Jacque blijft door mijn hoofd spoken.

[Justin's pov]

Ik ga naar twitter en lees wat tweets, oh iedereen denkt dat ik met Jacque ben... Waarom? Omdat we samen werden gezien? We zijn vrienden. Ik open een nieuwe tweet.

Don't worry guys :) i'm still single, Jacque is a friend. Don't believe the rumors.

Ik tweet hem en klap mijn laptop weer dicht, ik ben nu eindelijk bij mijn vader. Jaxon en Jazzy zijn mee met mijn vader om boodschappen te doen, en ik? Ik was te lui. Mijn mobiel trilt, Scooter. Ik pak op.

Justin; Met Justin?

Scooter; Ha Justin, hoe gaat het?

Justin; Ja goed, met jou?

Scooter; prima, hé ik heb een idee, wat dacht je van een video voor confident?

Justin; uhm lijkt me leuk?

Scooter; top, heb je nog iemand die je er in wilt? Een meisje?

Justin; uuhm

Scooter; Cailin, of niet?

Justin; kan dat?

Scooter; ja tuurlijk, komt in orde, ik bel je snel.

Justin; oke, bye

Scooter; bye

[Cailin's pov]

"HIJ HEEFT NIET MET HAAR." Dorien komt de keuken inrennen en van schrik laat ik een glas vallen op het aanrecht, gelukkig is hij niet gebroken. "Hoe bedoel je?" Zeg ik en zet het glas weer rechtop. "Hij tweette het net' zegt Dorien, "ze zijn vrienden, hij is single." Ik glimlach, "oh my god Cailin" zegt Dorien lachend, "je hebt nog een kans." Ze danst door de keuken en pakt mijn handen. Niet veel later dansen we op harde muziek door de kamer heen.

I'm just a model (Justin Bieber Story)Where stories live. Discover now