Dream

1.6K 53 1
                                    

Ik loop een rondje door de kamer, er wordt op de deur geklopt, "binnen!" Roep ik zo hard als ik kan omdat mijn stem langzaam weggaat. De deur gaat open en Scooter komt binnen, "is Cailin al weg?" Ik knik en staar uit het raam. "Kom jij gaat met mij mee" zegt Scooter en pakt een tas van het bed, "je blijft bij mij tot je beter bent." Ik knik en loop achter Scooter aan, ik stap in en we rijden naar zijn appartemen. We lopen het appartement in en Scooter omhelst Yael en geeft haar een kus, ik krijg een steek in mijn maag en kijk snel de andere kant op. "Ik heb het bed voor je opgemaakt" zegt Yael. Ik glimlach en loop naar boven waar ik me op het bed laat vallen en de dekens over me heen trek. Niet lang daarna val ik inslaap en merk niet eens dat Scooter binnenkomt.

(Droom)

Ik ren over straat, overal om me heen zijn mensen met geweren, ze willen me dood schieten. Ik ren zo snel ik kan, hoekje om, weer een andere straat in. JUSTIN! Ik blijf staan, midden op straat, die stem herken ik uit duizenden, JUSTIN!! Ik kijk om me heen maar zie niemand, er komt een groepje mensen de hoek om, ik begin weer te rennen en verstop me achter een grote container, de mensen rennen door. Weer hoor ik haar gillen. JUSTINN! Ik kijk langs het randje en zie niemand, de straat is leeg. Voetje voor voetje beweeg ik me en kijk om het hoekje, en dan zie ik haar, ze zit in een hoekje. Ik ren zo snel als ik kan naar haar toe en trek haar tegen me aan, ze huild en haar mascara zit over haar hele gezicht. Bryan zegt ze zacht, hij zoekt me. Ik trek haar stevig tegen me aan. DAAR IS HIJ! Ik kijk op, shit. Ik trek Cailin omhoog en we rennen zo snel we kunnen. Ik hoor schoten en dan valt Cailin, haar hand glipt uit die van mij en ze valt op de grond. Ik blijf staan en probeer haar op te tillen, maar het is te laat.

"NEEE" schreeuw ik en schiet omhoog. Ik zweet me kapot en adem hevig, het was maar een droom. De deur vliegt open en Yael komt de kamer inrennen, "gaat alles goed?!" Ik knik en probeer rustig adem te halen, "een droom" zucht ik. Yael gaat op het randje van het bed zitten en legt haar hand op mijn voorhoofd, "je hebt koorts" zegt ze, "wacht dan haal ik even een nat doekje." Na een paar seconden komt ze weer binnen en legt een doekje op mijn voorhoofd.

I'm just a model (Justin Bieber Story)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz