be yourself

1.4K 54 3
                                    

langzaam begin ik het te beseffen, ik heb niks meer en zonder Justin had ik het niet overleeft en lag ik hier nu niet. Er rolt een traan over mijn wang die ik snel weg veeg. Ik hou zoveel van Justin, ik kan het gewoon niet beschrijven. Hij maakt me aan het lachen, geeft me het gevoel dat ik hier hoor op de wereld, hij is zo speciaal en ik wou dat ik dat kon laten zien, dat het niks uit maakt wat de wereld van hem vindt, dat hij blij is met zichzelf wie hij is, en dat hij een goed mens is, ik wou dat ik aan de wereld kon laten zien wie hij echt is, en dat hij een goed mens is. Weer rolt er een traan over mijn wang, deze keer veeg ik hem niet weg. Ik ben niet bang om mijn gevoelens te laten zien, ik pak mijn mobiel en maak een foto die ik op instagram zet, de eerste poging om te laten zien dat Justin een goed persoon is. Je ziet mijn tranen goed.

I've no home, everything is gone but I've Justin, and without @justinbieber I wouldn't be here. Don't be afraid to show the world how you feel. I feel empty but blessed to be saved by Justin, he's amazing and care so much. He's not a bad person, he's one of the best persons I've ever met in my life. Change the world, show who you are and be yourself.

Ik leg mijn mobiel naast me en staar naar het plafond. De deur gaat open maar ik merk het niet eens, tot het matras naar beneden gaat, ik kijk op en zie Justin, tranen staan in zijn ogen. Hij kruipt naar me toe, zegt niks en slaat zijn armen om me heen. We hadden elkaar nodig om ons verdriet te delen. Daar zitten we dan op het bed, zonder iets te zeggen en allebei te huilen.

I'm just a model (Justin Bieber Story)Where stories live. Discover now