Don't make the wrong choice

1.6K 54 8
                                    

"Caili"n zeg ik, "het meisje van All that matters." "Scooter heeft me over haat verteld" zegt Yael, "ik ken haar verder niet maar ze lijkt me een leuk meisje." ik glimlach, "is ze ook maar ik zie haar toch nooit weer." Yael kijkt me aan, "waar is die jongen die nooit opgaf? Kijk wat je bereikt hebt Justin. Geef niet op en ga achter haar aan." Ik schud zacht mijn hoofd, "ze vindt me niet leuk, maar het is oke, ik vindt ooit wel iemand anders." "Hoe weet je dat ze je niet leuk vindt?" "Dat denk ik" zeg ik. "Hmm" zegt Yael, "ik kan je niet dwingen maar denk er goed overna Justin, maak geen verkeerde beslissing." Ik glimlach, "Dankje Yael, voor alles." "Geen dank" zegt ze, "en nu proberen te slapen, misschien voel je je dan wat beter." Ik knik en Yael loopt de kamer uit, ik pak mijn mobiel en kijk op twitter, ik zie dat een meisje jarig is en tweet haar.

@kidrauhl_lives Happy Birthday Sweetie! :)

Ik leg mijn mobiel weer weg en staar naar het plafond waar ik ook al snel zat van wordt. Ik stap uit bed en loop rondjes door de kamer, uiteindelijk ga ik voor het raam staan en staat naar buiten. Scooter en Yael wonen in een appartement midden in New York en hebben super uitzicht. Ik staar naar buiten en denk na.

[Cailin's pov]

Bijna thuis. Ik zit in het vliegtuig die bijna gaat landen. Ik doe mijn muziek uit en staar naar buiten. 'Wilt u uw riem omdoen, we gaan zo landen'. Ik doe mijn riem om en wacht tot we gaan landen.

Ik betaal de chauffeur en hij helpt me met mijn koffers, "thanks" zeg ik en sleep ze naar binnen. 'Thuisss' zeg ik en laat me op de bank vallen als ik alle koffers binnen heb en de deur dicht is. Ik loop een rondje door mijn appartement, ik heb het wel gemist. Ik loop de badkamer in en neem een snelle douche. Met mijn badjas aan loop ik de kamer in en de deurbel gaat. Serieus? Ik ben net thuis en er is nu al iemand. Ik zucht en loop naar de deur die ik opendoe. Ik blijf staan en mijn mond valt open, oh my god meen je dit nou?

----------------

Hii,

Ik ben jaarrigg :) maar oke, ik heb niet super veel tijd om te schrijven dus het kan soms iets langer duren.

xx

I'm just a model (Justin Bieber Story)Where stories live. Discover now