Jelena

1.2K 44 3
                                    

Ik zet mijn bord in de vaatwasser en ga weer verder met pretty little liars. Eindelijk heb ik de laatste gezien en ik kijk op mijn mobiel, half 1. Justin is nog steeds niet thuis, ik ga er ook niet op wachten. Ik sluit mijn laptop af en loop naar boven. Ik zet mijn laptop op mijn nachtkastje en loop de badkamer in waar ik mijn make-up eraf haal en mijn tanden poets. Daarna trek ik een pyjama aan en kruip in bed.

Volgende dag

Ik word wakker en draai me om, ik wil mijn arm om Justin heen slaan maar hij valt op het matras. Ik ga rechtop zitten en wrijf in mijn ogen, hmm hij heeft er wel geslapen want zijn broek ligt op het bed. Ik ga uit bed en loop naar beneden, maar ik zie hem nergens. Ik klop op de deur van de kamer waar de deur altijd van gesloten is maar ik krijg geen antwoordt. Justin? Roep ik. Maar het blijft stil, hmm hij is vast weg. Ik ga weer naar boven en neem een snelle douche. Ik zet mijn laptop aan en kleed me aan. Ik ga op het bed zitten en klik op twitter.

Wait, are Justin and Selena together? But Justin was with Cailin, huh?

But, why are Justin and Selena in the same studio?

Jelena forever #Jelena

What about Cailin? How does she feel...

I don't get it, what about Cailin? Do they broke up...?

Maybe they're just friends?

I don't understand it anymore, Justin explain to us?!??!

Ik klik een foto aan en staar naar de foto. Justin en Selena lopen naast elkaar, en ze hebben de grootste lol. Er rolt een traan over mijn wang, daarom was hij zo laat. Is hij daarom nu weer weg? Ze lijken gelukkig. Ik klap mijn laptop dicht en begin te huilen, vindt hij haar nog leuk?

I'm just a model (Justin Bieber Story)Where stories live. Discover now