should I stay?

1.6K 59 2
                                    

"Wil je aangifte doen?" Ik staar naar de grond, Scooter is inmiddels ook al op de hoogte en loopt heen en weer, ik heb geen idee wat er door zijn hoofd gaat. Justin komt naast me zitten, "hij wordt dan opgepakt." Ik staar naar mijn handen, "alles wat ik wil is gewoon naar huis gaan" zeg ik zacht. Justin glimlacht kort, "weet je het zeker?" Scooter blijft stilstaan, "je hebt zijn DNA nu nog op je lichaam dus kan je het bewijzen, als je over een paar dagen je toch bedenkt dan heb je geen bewijs meer en is er grote kans dat ze denken dat je een grapje maakt." Ik staar hem aan met grote ogen en alweer staan de tranen in mijn ogen, "oke dan" zeg ik zacht. "Ik bel de politie." Scooter loopt de kamer uit. Justin pakt mijn hand, "wil je dat ik erbij blijf?" Ik schud mijn hoofd zacht, "liever niet." Ik wil niet dat hij hoort wat hij allemaal gedaan heeft, ik schaam me nog steeds. Justin knikt, dan ga ik zo weg.

"Ha bieber." Ik kijk op en zie politieagenten in de deuropening staan, denken ze nou dat Justin hier iets mee te maken heeft? Serieus? "Het gaat om haar, niet om mij" zegt Justin en ik hoor zijn stem verheffen, "succes" zegt hij en loopt de kamer uit. De agenten kijken elkaar even aan en gaan dan op de bank zitten. "Wat is er gebeurd?" Ik staar naar mijn sokken en vertel het hele verhaal. "We moeten je meenemen naar het laboratorium voor onderzoeken." Ik knik zacht en loop achter de agenten aan, "Cailin?" Ik draai me om en zie Justin midden in de gang staan, "moet ik mee?" Ik schud mijn hoofd, "ik wil niet dat je in de problemen komt hierdoor." Ik wacht niet op antwoordt en loop verder. 

Na een paar uur zijn alle onderzoeken eindelijk gedaan en mag ik terug naar het hotel, ik kijk op de klok, 8 uur. Ik zou om 9 uur met het vliegtuig naar huis, dat gaat niet meer lukken. Ik loop naar buiten waar al een taxi staat te wachten. Ik leg mijn hoofd tegen het raam, een traan rolt langs mijn wang. Ik wou dat alles over kon doen, dat dit niet gebeurd was. Waarom gebeuren er alleen slechte dingen in mijn leven..? Is dit voor mij gemaakt? De slechte dingen, die bijna elke dag gebeuren? Altijd als er iets leuks is, wordt het verpest, altijd.

I'm just a model (Justin Bieber Story)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant