tmz.com

1.7K 47 2
                                    

Ik pak mijn laptop en ga op bed liggen, Justin komt me tegen 4 uur ophalen omdat hij ook nog meet & greet heeft en ik kon wel meerijden anders moest ik weer met de taxi. Ik typ mijn wachtwoord in en ga naar twitter waar ik wat tweets lees maar veel bijzonders is het niet, ik heb wel ineens veel nieuwe volgers en tweets maar ik ben te lui om ze te lezen. Ik open een nieuw tabblad en zet een liedje op, mijn mobiel rinkelt en ik zucht, waarom ligt dat stomme ding zo ver weg? Ik kruip over mijn bed naar het einde en pak mijn mobiel van de grond en heb een bericht van mijn tante, oh sinds wanneer praat zij tegen mij?

Rosaly; Cailin hi, hoe gaat het met je? Heb je een relatie met Justin Bieber? Het hele nieuws gaat erover. X Rosaly.

Ik zucht, tuurlijk ze zoekt alleen aandacht daarvoor, en wat bedoelt ze ermee dat het hele nieuws erover gaat? Ik kruip weer naar mijn laptop en ga naar TMZ.com waardoor ik er al snel achter kom, het staat op de voorpagina van de site.

Justin Bieber heeft een nieuw meisje?

Justin Bieber is gister gespot met hetzelfde meisje, 2 keer! Eerst kwamen ze uit het zelfde gebouw en gingen samen ervandoor naar het hotel, en diezelfde avond zijn ze in het hotel gespot om iets te drinken, ze leken het wel héél gezellig te hebben. Uit onderzoek blijkt dat het de 19 jarige Cailin Russo is, topmodel.

Het gaat niet top met Bieber, dronken achter het stuur, opgepakt en wiet roken, misschien laat zij eindelijk aan hem zien dat hij een slecht persoon is. Meer nieuws volgt.

Ik klap mijn laptop boos dicht, een slecht persoon? Justin is alles behalve een slecht persoon. Ja hij heeft fouten gemaakt maar dat doet iedereen. Ik kijk op mijn mobiel en zucht, half 4, hij is hier over een half uur. Weer worden we samen gezien, is dit wel een goed idee?

I'm just a model (Justin Bieber Story)Where stories live. Discover now