Cailin!

1.6K 48 0
                                    

[Cailin's pov]

Arme Justin, hij zag er echt verschrikkelijk uit. "Zullen wij verder gaan Cailin?" Ik kijk op en zie Dylan me aankijken, ik knik en we filmen verder. "We zijn klaar!" Dylan juicht, "we hadden dit moeten vieren met Justin erbij, maar ik laat hem niet hier als hij zo ziek is." Ik glimlach en pak mijn mobiel, 1 bericht.

Bryan; hii :) doe je vanmiddag nog iets? X Bryan.

Ik glimlach, we hebben een paar dagen geleden elkaar ontmoet en ik heb hem veel gezien, hij is echt lief en we kunnen goed praten. Ik stuur hem een bericht terug.

Cailin; hii :) Nah waarschijnlijk niet, ik vlieg vanavond weer naar huis.. maar ik kan vanmiddag wel iets doen. :)

"Moeten we nog iets doen?" Vraag ik."We moeten hem nog in elkaar zetten, maar daar hebben we jou niet bij nodig" zegt Dylan, "je mag gaan." Ik glimlach, "bedankt dat jullie mij hebben uitgekozen!" Ik krijg een knuffel van iedereen, "byeee!" Ik zwaai en loop naar buiten, zover is het hotel hier niet vandaan dus ga ik lopen. Ik buig mijn hoofd en loop rustig door. "Cailin, Cailin!" Ik kijk achterom en zie een paar mensen met een camera me achtervolgen, shit. Ik loop snel door en probeer ze te negeren. "Cailin!" Ik negeer het, maar wordt bij mijn arm gepakt, "laat me los!" Roep ik en schud mijn arm. "Rustig maar, ik ben het." Ik kijk op en zie Bryan staan, "kom" zegt hij, "ik woon hier." Ik loop snel achter hem aan naar binnen en hij doet de deur dicht, "dat waren veel mensen" mompelt hij en kijkt uit het raam. "Leuk huis" zeg ik en kijk rond, Bryan glimlacht, "dus je bent klaar met filmen?" ik knik en loop achter hem aan. "Ging je niet samen met Justin terug?" "Hij is ziek" zeg ik en ga op de bank zitten, "hoelaat moet je werken?" Ik ben vrij vandaag zegt hij en komt naast me zitten. "Fijn" zeg ik en trek mijn jas uit, "woon je hier alleen?" Bryan knikt, "helemaal alleen." Hij staat op, "wil je iets drinken?" Ik knik, "water graag."

I'm just a model (Justin Bieber Story)Where stories live. Discover now