Newspaper

1.3K 51 2
                                    

Volgende dag

Zoals ik al zij, ik sta vast op de voorkant van de krant. Ik zit in het ziekenhuis en pak een krant. En jahoor, daar heb je het al.

Justin Bieber rent brandend huis in en red een meisje.

Afgelopen nacht was er een flinke brand in een appartement in Toronto. Justin Bieber was daar en de reden weten we nog niet toen het huis al aardig in brand stond. Bieber is het appartement in gegaan en kwam later met iemand in zijn armen weer terug, na onderzoek blijkt het de 19-jarige Cailin Russo te zijn. De twee zijn al veel vaker samen gezien, maar we weten de status tussen hun nog niet. Cailin is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en bieber voor controle. Er volgt meer...

Ik leg de krant weg en kijk om me heen of ik de verpleegster ergens zie, maar nee. Cailin ligt nu al een paar uur daar en ik mocht er niet heen, waarom weet ik ook niet. "Justin?" Ik kijk op, de verpleegster, "je mag naar haar toe." Ik sta op en loop achter haar aan. Ik zit hier ook al uren omdat ik voor controle mee moest. "Ze is wakker" zegt de verpleegster en glimlacht even, daarna loopt ze weer weg. Ik haal diep adem en open dan de deur.

I'm just a model (Justin Bieber Story)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt