-66- (+18)

9.3K 393 0
                                    


Eric elbisesinin önündeki düğmeleri yavaşça çözdü. Dudaklarını açıkta kalan beyaz tenin her miliminde gezdirdi. Burnunu sürdü, kokusunu içine hapsetti.

Bella çıplak kalan kolları ve göğüsleriyle kollarını Eric'in boynuna doladı.

Eric gözlerini tapılası güzellikten ayırmadan dudaklarını araladı ve bir bebeğin masumluğundan uzak bir şekilde Bella'nın göğüslerini öpmeye başladı. Bella kollarını doladığı boyundan çekerek Eric'in saçları arasında gezdirdi. O ayrılmaya çalıştığında onu tekrar tekrar göğüslerine çekti.

"Eric lütfen... Seni çok özledim..."

Eric, Bella'yı yatakta oturtarak elbisesinden kurtulmasını sağladı ve önünde çırılçıplak kalan karısının güzelliğini yudumladı gözleri ve dudaklarıyla...

Bella onun sakin bakışlarına dayanamayarak hırsla ve açlıkla dudaklarını Eric'in dudaklarına yapıştırdı. Birbirine çarpan dişleri onları durdurmadı. İkiside dizleri üstünde kalkmış nefes almayı hiç düşünmeden öpüşüyorlardı. Yorulan ve geri çekilen arzusu bir ateş gibi parlayan Bella olmuştu. Başını koyduğu geniş ve kaslı göğsün üstünde dinlendirmeye başladı dudaklarını, aşağıya kaydı. Onu taklit ederek sert göğüs uçlarını dudakları arasına aldı ve emdi. Diğerinide ilgisiz bırakmak istemeyerek ona doğru sürükledi dudaklarını, bakışlarını yukarı çevirdiğinde onu kendisini tutmakta zorlanan gözler karşıladı.

"Bella..."

"İzin ver sana dokunayım Eric, bunu benden esirgeme," dedi ve onu öpmeye devam etti. Dişlerini kaslarla süslü sert karnında gezdirdi. Taki dudakları ekose eteğinin sert kumaşına çarpana kadar durmadı.

"Onu çıkarırsan her şey biter Bella," dedi Eric ellerini Bella'nın saçlarında gezdirirken, Bella geriye taranan saçları ve yanaklarında gezinen parmakların verdiği mutlulukla kedi gibi hırıldamak istedi.

Eric'in uyarısına rağmen ekose etek yere düşmüştü ve şimdi o da Bella kadar çıplaktı. Bella'nın dudakları daha fazla aşağıya inmek istediğini belli ederek üstünde dolaşırken Eric onu tuttu ve yüzünü yüzüne çekip dudaklarını öptü.

"Ve eğer onu da yaparsan bu sefer her şey biter Bella," diyerek sevdiği kadını sırt üstün yatağına yatırdı ve bacaklarının arasına girdi. Karanlık olan zindan aydınlanmıştı. Ellerini altındaki güzel bedenin üstünde gezdirdi. Başını eğerek Bella'ya unutamayacağı bir öpücük daha verirken onun ıslaklığına gömdü erkekliğini... Bir ömür onun içinde saklanmayı diledi ama bu güzel dilekleri arasında karısının arzuyla onu sıkan bedenine şiddetle karşılık verdi. Isırıp öptüğü yağmaladığı dudakların arasında içine girip çıkmaya Bella'nın çığlıklarını yutmaya devam etti.

Her giriş çıkışını kabul eden ateşli bedene aç gözlerle baktı. Bella birleştikleri noktaya baktı. Eric bir elini yüzünden çekerek Bella'nın goncasını okşamaya başladığında ise bir çığlıkla daha ödüllendirildi. Bella onu izlemeye devam edebileceğine inandığı sırada başını geri attı ve bir kez daha çığlık attı. Eric'in onu okşaması dayanma gücünü zorluyordu.

Onun yaramaz elinin nelere mâl olacağını bilmeyen Bella zindanda yankılanan sesiyle Eric'e aktı... Sarsılmaları dindiğinde göğsünde duran sarı saçları sevdi ve ona kalbini açan adamın saçları arasına onlarca öpücük bıraktı.

"Bu bizim ikinci dansımızdı leydim ve sizde biliyorsunuz ki bir adam bir leydiyle iki kere dans ediyorsa ciddi düşünüyor demektir," dedi Eric gözleri önündeki pembe göğüs ucuyla oynarken alaycı haline geri dönmüştü.

"Benimle ciddi düşünüyor musunuz lordum?"

"Benimle bir ömür boyu dans ederceğinize dair söz verirseniz sizinle ciddi düşünebilirim leydim," dedi ve sırtına vuran ufak yumruklar kahkaha atmasına neden oldu.

"Seni doyumsuz İskoç! Yoksa İngiliz mi demeliyim?"

Eric sırtına vuran minik elleri tuttu ve kendisinden uzaklaştırdı. Sorar gözlerle Bella'ya baktı ama güzel karısının konuşmaya niyeti yokmuş gibi görünüyordu.

"Bana öyle bakma, bana bir gününü vereceksin bende sana istediğin cevabı," dedi ve Eric'i sorularla dolu gözlerine aldırmadan altına çekti.

Eric gülümseyerek aklındaki soruları bir köşeye attı. Bu yaşına kadar beklemişti ve biraz daha bekleyebilirdi. Gözü ona doğru uzanan dudaklara kaydı ve ondan istenileni ve günlerdir istediği şeyi yaptı.

Bella'da kayboldu...


Hadi  Kalbim Yeniden Sev  (İngiliz Çiçekleri 2. Kitap) *Tamamlandı*Where stories live. Discover now