Teşekkürler

7.6K 268 45
                                    



TEŞEKKÜRLER

Nilüfer Savaşer Nişli hakkın ödenmez güzel gözlü ablam, öpüyorum o tatlı kalbinden ve huzur veren sesinden sen benim kraliçemsin.

Gizem Yılmaz, yolumu aydınlattığın için teşekkür ederim.

Fatih Murat Arsal, Rita Hunter siz iki muhteşem yazar, sizlere de çok teşekkür ederim.

Yumru Türk, sultanım her şey için çok teşekkür ederim. En başından beri bana inandığın için, yanımda olduğun için.

Hayriye Özaslan, ne çok severdik tarihi aşk romanlarını, şimdi ben onları yazıyorum ablam, yanımda olup bana destek olmanı o kadar çok isterdim ki... Seni çok ama çok özledim. Bana verdiğin o güzel anılar için çok çok teşekkür ederim meleğim...

Şeyda Demir, benim tatlı mı tatlı yol arkadaşım, iyi ki yanımdaydın, verdiğin fikirler ve yardımların için ne kadar teşekkür etsem azdır.

Canım dostlarım, Duygu Çakır, Kıvılcım Ela Çırak, Rana Aksoy, Elif Gamze Şimşek (Lordum'u düzenleyen o güzel ellerini öperim), Saliha Kanbur, Nurhayat Özer, Derya Uçak, Selma Kuluç, Meltem Yiğit, Mesut Eren, Hatice Özay, sizi çok seviyorum. İsmini sayamadığım daha onlarca arkadaşıma da çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldunuz ve 'Hadi sende yaz Senem' dediğiniz için de çok ama çok teşekkür ederim.

Büşra Kızıltan ve Eliz Atlı, Tuğba Balcı kuzularım benim çok teşekkür ederim.

Wattpad ailem iyi kivarsınız iyi ki... İçimde yeniden yazma isteğini uyandırdığınız için teşekkür ederim... 

Gelelim 'LORDUM'la beraber büyüyen aileme, sizleri çok ama çok seviyorum beni bir an olsun yalnız bırakmadığınız, desteğinizi, sevginizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. 'Lordum' kitabımız için yaptığınız yorumlar için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizlerden gelen her türlü yorum benim için çok değerlidir unutmayın. Yorumlarınızı heyecanla bekleyen ve okuyan biri var burada. Ve bookstagram sahibi arkadaşlarım hepiniz harikasınız, çektiğiniz o fotoğraflara hayranlıkla bakıyorum. Kitapları bu kadar çok sevdiğiniz ve sevdirdiğiniz için sizlerede çok çok teşekkür ederim.

Anam her şeyim, babam koruyucu meleğim, ablam küçük annem... Kalbime mutluluktan horon teptirdiğiniz, benimle olduğunuz ve dünyanın en şanslı kızıymışım gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ederim Özgün ailesi...

Aşkla kalın...

Freya McLowell (Senem Özgün) 


Hadi  Kalbim Yeniden Sev  (İngiliz Çiçekleri 2. Kitap) *Tamamlandı*Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ