Son Söz

7.6K 463 45
                                    


Son Söz

Yıllar Sonra...

Büyük odanın penceresinden kalenin avlusunu izliyordum. Her şey olması gerektiği gibiydi... Yatağımı ve kalbimi ısıtan güzel karım hâlâ bana aşkla bakıyordu. Bana aşkla bakması yetmiyormuş gibi kollarıma melekler vermişti. Hiçkimsesi olmayan Eric'in şimdi kocaman bir ailesi vardı. Şaşkındım, beni yalnız bırakmayan ve ufak bir çocuğu sever gibi seven babam bir an olsun yanımdan ayrılmıyordu. Bella her anını benimle geçirmek istiyor, meleklerim günüme geceme mutluluk saçıyordu.

İçim tıklım tıklımdı... Ve ben bu kadar dopdolu olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Ne kadar da boş yer varmış kalbimde, ne kadar da yalnızmışım...

Gözlerimi kapadım ve mutluluğun içimde dolanışının verdiği huzuru hissettim.

Kapadığım gözlerimi açıp avluda koşuşturan çocuklarıma baktım yeniden. Katherine, Jon... Bir erkek, bir kız ve yolda olan bir melek daha... Şimdi umutsuz, acılarla dolu olduğum günlerden eser yok içimde... Aşkla doluyum ve aşk kapımı her çalışında onu sessizce, mutlulukla içeri davet etmiştim... Bir adam önce karısına sonra çocuklarına aşık olmalıydı bunu anlamıştım. Güzel olan ve doğru olan şey buydu. Ait olduğum yerde onların kalbimde yaşıyordum.

Anahtarını bulan kalbim kapılarını Bella'ya açtığında güzel günler o kapıdan içeri girmişti. Bunu yeni yeni anlıyordum.

Gülüyorsam, seviliyorsam, seviyorsam sebebi Bella'ydı.

Quer halkının güvenini ve sevgisini kazanmıştık. Kralsa bizden korkmaya ve saygı duymaya başlamıştı, tabii bunda babamın gücününde etkisi vardı. Bunlarda mutluluğumuza ek olarak gelişen diğer şeylerdi. Bella ona sevgiyle bakan Quer halkını gördükçe mutlu oluyor ve tabii ki onu mutlu gören ben daha çok mutlu oluyordum. Beni gülümseten kadını gülümsetmenin yollarını bulmuştum. Sevgiye ve saygıya değer veren güzel yürekli kadın sadece hak ettiği değeri görmek istiyordu ve bende ona bunu veriyordum... Herkesle beraber... Beni, üzerinde yaşadığımız toprakları, kısacası her şeyi Bella idare ediyordu.

Ben ne mi yapıyorum...

Sadece seviyorum... Hemde çok seviyorum...

ɽT

Hadi  Kalbim Yeniden Sev  (İngiliz Çiçekleri 2. Kitap) *Tamamlandı*Where stories live. Discover now