Bölüm 26 Yenilgi...

1.4K 91 9
                                    

Ve yeni bölüm :) Söz verdiğim üzere bol Azra & Caner bölümü ile geldim sizlere.Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı ve votelerinizi esirgemeyin arkadaşlar :) Keyifli okumalar dilerim.

Bu arada önemli bir not vereyim hemen :) Yeni bölümde gelecek bölümlerden ufak bir kesit ile sizlerle olacağım arkadaşlar :)Beklemede kalın.

Multi:Caner & Azra 😙❤

Caner'in Ağzından...

Burnuma dolan muhteşem koku ile gözlerimi araladım.Tavana dikleştirdiğim bakışlarımı yavaşça yan tarafıma kaydırdığımda muzipçe gülümsedim.Yıllar boyunca bana ait olmayacak olan tablonun hayalini kurarak içimdeki suçluluk duygusunu daha da arttırdım.Doğru olan şeyin bu olduğunu düşünerek belkide sayısını dahi aklımda tutmayacağım hatalar yaptım.Fakat şimdi,hayalini kurduğum tabloyu bizzat yaşıyor ve hissediyordum.Bu tablo yalnıza bana aitti artık,sadece bana...Aslında ta en başında benim olmuştu fakat aptal kafam sürekli başka düşüncelerle dolup taşmıştı.Artık hataya yer yoktu.

Bedenime dolanan sıcacık eli hafifçe kendime doğru çekerek,kuruyan dudaklarıma götürdüm.Amacım onu rahatsız etmek değildi fakat istemeden de olsa buna neden olmuştum.Hedefime giren o güzel gözlere büyük bir hayranlıkla baktım.

"Günaydın."

Yumuşacık ses tonu bütün benliğimi deli gibi sararken,daha fazla beklemeden yavaşça üzerine çıktım ve davetkar dudaklara bıraktım kendimi.Çıplak sırtıma dayanan ellerle,bedenim kontrolünü kaybetmişti.Umurumda değildi!

"Caner..."

Yüzüme vuran nefesi ile bedenime mola verirken,beklemeye koyuldum.Birden bire ne oldu,anlamamıştım.

"Duş almam lazım."deyince sırıttım.

"Sorun bu mu yani,duş."diyerek sırıtmamı genişlettim.Artık resmen karı koca olmuştuk fakat kaçamak bakışları inatla baş role geçiyordu sürekli.Benim de hatırı sayılır bir inadım yok değildi.

"Demek duş almak istiyorsun?"

"Evet."demişti anında.

Kendisi kaşınmıştı.Yatağın her iki tarafına bıraktığı ellerini bileklerinden hafifçe yakaladım ve yüzünde en ufak öpülmemiş bölge bırakmamak için çalışmalara başladım.

"Caner dur,yeter..."

Ben istediğimi alırken,bıraktığım öpücükler huylanmasına ve ufak kahkahalar atmasına sebep oldu.Onun bu hallerini göremeyişim uzun ve sancılı bir zaman almıştı.Fakat sonunda mutlu olmayı başarmıştık.Hasretini çektiğim tebessümlü yüz ifadesi,sonuna kadar yanımdaydı artık.

"Canerr tamam cidden..."

"Hiç de tamam gibi gözükmüyor.Hoşuna gitti,kabul et."dediğimde kaşlarını hafif çattı.

"O güzel kaşlarını çatma bana güzelim."

"Banane!"

Allahım çocuk gibi tavır atıyordu.Gülmemek için zor tutuyordum kendimi.

"Bana kaşlarını çatma."dedim dudaklarımı burnuna sürterek.

"Çatarsam ne olur?"diye sorduğunda benden günah gitmişti artık.Bu kez dudaklarına sertçe yapışarak,hareketsiz kalmasını sağladım.Birkaç saniyelik direnişin ardından yelkenler inince,aramızdaki mesafeyi ufak çapta genişlettim.

"Bir dahakine sormazsın artık."dedim zafer edası ses tonum bana eşlik ederken.

"Artık duşa girsem iyi olacak.Hem bizimkileri aramam lazım."deyince bedenimin ağırlığını yok ederek,yataktan kalktım.

GÜNAH KEÇİSİ:Sil BaştanWhere stories live. Discover now