Bölüm 37[Finale Doğru]

1.6K 82 42
                                    

Ve yeni bölüm🙌Çok gecikmeden paylaştım şükür😊Keyifli okumalar şimdiden canlar🙏😊

NOT:Bölüm Sonunda Gelecek Bölümler Ve Finale Dair Sorular Var Canlar💫
{Cevap Vermeniz Önemle Rica Olunur} Desem De İnanmayın Siz😁

KAÇTIM BEN💃

💫💫 YAZARDAN DEVAM 💫💫

"Baba dur!"diye bağırdı Leyla avazının çıktığı kadar.Fakat Ahmet Bey umursumadı bile.Leyla'nın sonuna kadar direndiği gücü ise git gide tükeniyordu artık.

"Beni nereye götürüyorsun baba!Cevap ver!"

Leyla birden fazla kez şansını denemekte kararlıydı.Fakat Ahmet Beyin de ondan aşağı kalır bir yanı yoktu.Kaba ellerin esir aldığı narin parmakları var gücüyle sıktı ve zamanı geldiğinde tüm kuvveti ile geri savurdu.Leyla bir başka şok dalgasını hiç istemese de kucaklarken,etrafına bakındı.

"Sesini kes!"diyerek kızını uyardı Ahmet Bey.Ardından Leyla'nın bulunduğu oda kapısını üzerine sert bir şekilde kapayarak,oradan uzaklaştı.Doğruca Mahir Bey'in odasını hedef aldı fakat karşısına hiç beklemediği bir engel dikildi.

"Baba dur."

Komik bir şaka olmasını istedi fakat değildi.Ayla tam karşısında duruyordu.

"Bu da ne demek oluyor?"

"Baba...Baba yapma.Büyük bir hata bu,lütfen..."

"Sen ne dediğinin farkında mısın?Ters tarafından mı kalktın,nedir.Çekil önümden."diyerek Ayla'yı kenara çekmeye çalıştı fakat Ayla buna izin vermedi.Ahmet Bey şaşkındı.Ayla ise uzun zamandan beri ilk kez bu denli kararlı görünüyordu.

"Ne Leyla'ya ne de başka bir masum insana zarar vermene izin veremem baba!Bu iğrenç oyun bitsin artık(!)"

Ayla konuşmasına kısa bir ara verdiğinde,Ahmet Bey'in çene kasları saniyeler içerisinde kabarmaya başladı.Ayla'nın dirseğini sertçe kavrarken,delici bakışlarını karşısındaki gereğinden fazla ciddi duran bakışların içerisine savurdu.

"Senin neyin var böyle be!İkimiz de karşılığını fazla fazla alacağız.Sesini kes ve sana söyleneni yap!Saçmalamayı da kes artık!"diyerek Leyla'ya yaptığı gibi,Ayla'yı da sert bir şekilde geri savurdu Ahmet Bey.Ardından aynı umursamaz tavrı ile yoluna devam etti.

Emin ve soğukkanlı adımları ile Mahir Beyin odasının önüne geldi ve kapıyı iki kez tıkladı.

"Gir!"

Gelen onay ile kapıdan içeriye hızlıca bir giriş yaptı Ahmet Bey.Mahir Bey ise elindeki kahve fincanı ile oturduğu koltukta duruşunu dikleştirdi.

"Gel Ahmet."

Mahir Bey,hemen karşısında yer alan koltuklardan birini işaret ederek yüz ifadesine devasa bir sırıtış yerleştirdi.

"Kız hazır mı?"

"Evet.Şu anda ona ayrılan odada."

"Peki ya diğerleri?"diğerleri diye sorduğunda Ahmet Bey cevap vermek için biraz beklemeyi tercih etti.Mahir Bey ise tedirgin hissetmeye başlıyordu.

"Planda bir aksilik mi oldu Ahmet?Neden susuyorsun,konuşsana."

"Efendim nasıl desem...Bir nevi amacımıza ulaşmış sayılırız fakat..."

"Fakat ne ahmet?"

"Güçlü ittifakımız artık bize yardımcı olamaz."

Beklenen cevap oda kapısının ardından gelmişti.Alev denen kız bilmiş bir tavır takınarak,ellerini çiçek pozisyonuna getirdi.Ardından Mahir Beyin masasının hemen önünde durdu.

GÜNAH KEÇİSİ:Sil BaştanKde žijí příběhy. Začni objevovat