❦10❦ ↑GEÇ KALMAK İSTEMİYORUM!↓

25K 1.2K 1.3K
                                    


10. BÖLÜM: "GEÇ KALMAK İSTEMİYORUM."

Düğünden sonra Elly' i adamlarıyla evine getiren Araz onu odasına taşımış, güzel bir banyo yaptırdıktan sonra sert bir kahveyle kendine getirmişti. Şimdi ise karşılıklı oturmuş, Elly ona utanç ve üzüntüyle bakarken Araz ona son derece ciddi bir şekilde izliyordu.

"Özür dilerim." Dedi ağlamaklı sesiyle mırıldanarak. "Ben böyle olsun istemedim."

Araz elindeki kupayı bırakıp iyice yanında oturan sevgilisine döndü. Onu bu halde gördükçe içi gidiyordu adamın ama bir derse ihtiyacı vardı. Bugünkü yaptıklarının affedilir bir yanı yoktu. Üstelik onun bu düşüncesiz tavrı Arap kızıyla da aralarını iyice açmıştı. Ona olan saygısını yitirdiğini biliyordu fakat elinden bir şey gelmezdi. Elly' i ilk defa o halde görmüştü ve ne tepki vereceğini bilememiş öylece izlemişti. Şimdi deli gibi pişman olsa da yapacak bir şey yoktu artık. Elly onun canından bir parçaydı. Kim için olursa olsun bırakmaya niyeti yoktu.

 Kim için olursa olsun bırakmaya niyeti yoktu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Araz SANCHEZ 😋😄

"Elly.." dedi Araz çatık kaşlarla kadınına bakarken. "Ben neden evlendim?"

Gelen soruyla kız daha fazla mahcup olarak önüne döndü. Araz kendisi için bir sürü fedakârlık yaparken o her şeyi defalarca mahvetmekten başka bir şey yapmamıştı. Gözünden süzülen yaşla başını salladı.

"Ben.. Ben onunla neden evlendiğini biliyorum." Deyip sevgilisine döndü. "Sırf benimle başkasını evlenirken görme diye! Sen o acıyı yaşama diye, bana yaşattın Araz! Sen sevdiğin kadının önünde başkasıyla evlendin!"

Araz hırsla ağlayan kadınının yüzünü tutup sert yüz hatlarından ödün vermeden baktı yüzüne. Deli gibi âşık olduğu kadın gözünün önünde eriyordu. Bunu apaçık görüyordu ama böyle olmak zorundaydı. Ondan sonsuza dek ayrı kalmamak için yapmıştı bunu ve devam ettirecekti.

"Elly' m. Eğer bu evlilik olmasaydı, seni çoktan evlendirmişti baban. Biz birbirimizi tamamen kaybetmiştik. Bunu benden iyi sen biliyorsun. Sana söz veriyorum kadınım. Asla ama asla Samira ile aramda bir şey yaşanmayacak. Ona asla farklı gözle bakmayacağım. Benim yüreğim sana ait. Ben sana aittim. Bir daha sakın aksini düşünme."

Başparmağıyla yanağındaki yaşları okşarcasına silerek eğilip dudaklarını öptü. "Seni bırakmayacağım. Söz veriyorum senden vazgeçmeyeceğim. Sende benden vazgeçme olur mu? Bizden asla vazgeçme."

Elly' nin yaşları bu sözlerle artarken hızla başını salladı. İstese de yüreğini talan etmiş bu adaman vazgeçemezdi. Yıllarını vermişti ona. Yetmemiş, her şeyiyle kendisini sunmuştu önüne. Nasıl hiçbir şey olmamış gibi bırakıp da terk edebilirdi ki?

"Senden, bizden vazgeçmeyeceğim."

Yeni tıraş olmuş adamın yüzüne ellerine yerleştirerek dudaklarına gitti. Uzun zamandır mahrumdu onlardan. Biraz acısını çıkarsa fena olmazdı. Fakat saniyeler sonra çekilen adamla anlamazca baktı gözlerine.

ZEHR-İ VİRANWhere stories live. Discover now