❦15❦ ↑GECENİN SEVGİLİSİ↓

21.2K 1K 1.5K
                                    


Multimedya:

Rihanna: Unfaithful

Yeni kurgum TAŞERON' a bakarsanız sevinirim. 'asimavera' profilimden ulaşabilirsiniz.

İyi okumalar dilerim.


15. BÖLÜM: "GECENİN SEVGİLİSİ."

Mutluluk..

Her zaman olmasa da ara sıra uğruyor, küçücük dahi olsa yetiyordu bazen insana. Tüm engelleri aşıp her şeyin karşısında duracak gücü bulmaya.

Samira'ya da öyle olmuştu işte. Şu son günlerinde öyle mutluluklar tatmıştı ki Cesar'la, her şeyin ve herkesin karşısında duracak o gücü toplamıştı bünyesinde. Ellerinin tersini heyecanla kızarmış yanağına koydu. Bugün özel bir gündü. Cesar beraberliklerini asla gizlemek istemiyordu öğrenmesi gereken kişilerden. Bu öğrenmesi gereken kişiler Araz ve Elley'den başkası değildi tabi. Haricinde tek kişinin öğrenmesi hayatlarının riske girmesine sebebiyet verirdi.

Gözlerini nar çiçeği renginde olan tulum da gezdirdi genç kız. Kıvrımlarını belirginleştirerek üzerine tam oturmuş, oldukça güzel bir görüntü çıkarmıştı ortaya. Gülümsedi. Daha iki gün öncesine kadar ne olduğu belli olmayan hayatı bu adamla anlam bulmuştu. Başta düşünmüştü tabi. Bunca yalnızlıktan sonra kendisine sunduğu şefkate mi muhtaç hissedip kapılmıştı ona. Ama hayır, onu ilk gördüğünden bu yana vardı içinde bir şeyler. Araz'a hayrandı. Çünkü o hayatına canlı olarak gördüğü ilk yakışıklı erkekti yani hoşlanması doğaldı.

Fakat Cesar başkaydı. Onu daha ilk gördüğünde düşmüştü içine bir şeyler. Adını koyamayıp günlerce başını yastığa koyduğunda canlanmıştı o erkeksi yüz hatları zihninde. Sakallarının gizleyemediği, konuşurken bile ortaya çıkan gamzeleri büyük çatışmalara yol açmıştı kızın yüreğinde. İlk defa çelişmişti kendisiyle o gün. Yüzüne dokunduğu ilk gün hissettiği akımı unutması mümkün değildi. O öyle derin bir adamdı ki onu keşfetmek istemesi anormal bir şey değildi. Aksine, her kadın böylesine hem ağır, hem nazik hemde fazla yakışıklı olan bu adamı tanımak isterdi fakat Samira'da fazlası vardı. Yaşattığı güzel şeylerin yanında ettiği o ağır laflara rağmen aklından çıkarmayı başaramamıştı.

Cesar, o bambaşka bir adamdı, kendisinin çocukluğuydu ve Samira onu kaybetmemek için elinden geleni yapacaktı.

"Sen hala hazır değil misin?"

Duyduğu ani sesle korkuyla olduğu yerden sıçrayarak arkasını döndü.

"Özür dilerim, korkutmak istememiştim."

Samira korkudan titreyen nefesiyle baktı karşısındaki adama. Giydiği gece mavisi takımın içine beyaz bir gömlek tercih etmiş ve kravat takmamıştı. O maviler.. O siyah gözlerine, o koyu kumral saçlarına öyle bir yakışmıştı ki, Samira hala onu incelemekten konuşmadığının farkına varmamıştı. Hafiften uzayan sakallarına dokunma isteğiyle yanan kızın halini gülümseyerek izledi. Fakat saniyeler sonra bile kendisine hayranlıkla bakan kıza dayanamayıp elini uzatarak belini kavradı. Dudakları kızın heyecandan kızarmış yanaklarına değdiğinde Samira hissettiği yoğunlukla gözlerini yumdu. Ruhuna salınan ateşle ne yapacağını bilemezken burnuna dolan erkeksi okyanus kokusu tüm dengesini bozuyodu.

"Cesar." dedi yumuşak bir sesle.

Adam cevap vermedi. Önce  kızın teninin yumuşaklığıyla delirmiş sonra kokusunun mayhoşluğuyla kendini kaybetmişti.

ZEHR-İ VİRANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin