❦13❦ ↑SENİNLE OLMAYACAĞIM↓

23K 1.1K 808
                                    


Medya: Araz ve Elly

İnstagramdan alıntılar paylaşıyorum. Eğer sizde görmek istiyorsanız; 'asimavera' dan ulaşabilirsiniz.

13. BÖLÜM: "SENİNLE
OLMAYACAĞIM."

"Senin sadece aklın karışık. Daha az önce yeni adamlar diyordun. Ne istediğine karar verdiğinde yeniden görüşürüz."

Kapı kapanıp yanından hızla uzaklaşırken Samira öylece kalmıştı. Kendisini o halde bilmediği bir yerde nasıl bırakırdı. Ettiği itiraftan sonra bunu ona nasıl yapardı? Gözünden düşen yaşı hızla sildi. Kendisine verdiği sözü sonuna kadar tutacaktı.

'Yemin ederim Cesar, bundan sonra sana gelen ben olmayacağım.'

Arkasını dönüp birkaç adım attığı sıra da duyulan ani gaz sesiyle olduğu yerde kalmıştı. Gözünün ucuyla duran arabaya baktığında camın ağır şekilde indiğini ve o zifiri karanlık gözlerde kendisine ait saf bir öfke görmüştü.

Cesar.

Kendisini şüphesiz darmaduman ediyordu. Anlayamıyordu bir türlü yapmak istediği şeyi. Daha dakikalar öncesine kadar orada bir başına bırakırken şimdi tam karşısında gözlerinin içine bakıyordu.

"Arabaya bin!"

Aksini kabul etmeyen ses tonuna karşı Samira kararlılıkla baş kaldırdı. Eskisi gibi onun her dediğini kabullenen kız yoktu artık.

"Artık sana ihtiyacım yok."

Buz gibi ses tonu ortama yayılırken Cesar sinirle gözlerini yumdu. Sinirden dişlerini sıkıyordu. Bu kız onu gerçekten sınıyordu.

"Sakın Samira. Sakın beni sınama."
Sakin ses tonuna karşın keskin ses tonu kızı korkutsa da umursamadan arkasını döndü. Kendisine inanmayan bir adamın yanında işi yoktu. Birkaç adım atmıştı ki kapının o tok sesi yankılandı kulaklarında. Birkaç saniye sonra ise koluna sarılan parmaklar. Alt dudağını dişlerinin arasına alıp var gücüyle sıktı genç kız.

Anlamıyordu. Anlayamıyordu bir türlü. İnsanların kendiyle alıp veremediği şey neydi? Kendisinden ne istiyorlardı? Kendisi kimsenin kalbini bile kırmazken neden herkes ona zarar veriyordu.

"Sen zor bir kızsın Samira." Dedi Cesar kolunu sıktığı kızı kendisine dönderirken.
"Ama ben de hiç sabırlı bir adam değilim."

Dişlerinin arasından söylediği sözcüklerle kız önce kaşlarını çatıp, sonra gülümsedi.

"Senden beni çekmeni istemiyorum Cesar. Bırak peşimi. Bana sahip çıkacak sözde bir kocam var benim."

Cesar duyduğu sözcüklerle kızın kolunu tutan parmakları saklaştığında Samira acıyla gözlerini yumdu.

"Bak o sana sahip çıkacak olan kocana!" deyip çıkış kapısını gösterdi. Samira' nın gözleri ağır ağır kapıya dönerken duyduğu sözcükler içini yara yara doluyordu kulaklarına.

"Saçmaladığının farkına var artık Elly! O kıza yaptığım son iyilikti o ev ve iş. Bundan sonra hayatımın hiçbir karesinde zerre kadar rolü olamaz!"

Sonra Cesar kolunu bıraktı. "Gitsene hadi kocanın yanına Samira."

Alaylı sesi kulaklarına dolduğunda Samura' nın gözleri doldu. Araz' dan medet umduğu falan yoktu. Sadece karşısındaki adama haddini bildirmek istemişti ama sonuç belliydi. Kimsesizliği ortadaydı.

ZEHR-İ VİRANWhere stories live. Discover now